Még sosem etettük és altattuk a nagyszülőknél a 16 hónapos babánkat. Mi a véleményetek erről?
Jaj istenem, dehogy van elrontva ez a gyerek, miket írtok. Egyáltalán nem kell, hogy egy ilyen pici gyerek ott aludjon a nagyszülőknél!!! Az étkezés az más, gondolom közel laknak a nagyszülők, emiatt van idő hazamenni enni. Ha messzebb laknának, nyilván ott ennétek.
Az én gyerekem 4 éves, még soha nem aludt a nagyszülőknél, és én nem látok ebben semmi rosszat. Szeretik egymást, sokat találkoznak, de egyik félnek sincs rá igénye, hogy együtt aludjanak.
Kedves Utolsó! Elég nagy gond az,hogy nálatok így van.Ne haragudj,nem bántásképp írom,de ne hidd azt,hogy az a normális,ami nálatok is megy.Ne adj' Isten valami olyan történik,hogy a gyereknek a nagyszülőknél kell maradnia,belegondoltál mi lesz?A gyermeked hogyan fogja megélni?
Az meg hogy egyik félnek sincs rá igénye...már ne is haragudj,de a környezetemben az összes kisgyermekes családnál "nyúzzák" a mamák+papák a szülőket,hogy maradjon/aludjon ott a gyerek.Az én olvasatomban ez a NORMÁLIS nagyszülői hozzáállás; ahol van igény erre.
Félreértés ne essék,nem azt mondom,hogy egy 1,5 éves gyereket ott kell hagyni a nagyszülőknél éjszakára!!!De a nappali alvásokat simán meg lehet ott oldani,az etetésről nem is beszélve.Akár szülővel,akár anélkül.A gyermeknek is szüksége van arra,hogy más ingerek is érjék,ne csak apa-anya legyen körülötte.
Az meg hogy 4 évesen még nem aludt ott...hát elég elgondolkodtató. :(
11-es, hála az égnek olyan remek nagyszülei vannak a gyermekemnek, hogy nekik nem lenne nyűg, ha ott aludna. Sőt, ők lennének a legboldogabbak, ha ez megoldható lenne, de sajnos 2000km-re vagyunk egymástól.
Kérdező: miért kell otthon etetni? Így kiruccani sem tudtok sehova? Kirándulás, vásárlás? Ha oviba megy, akkor ott sem fog enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!