Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ott mernétek hagyjni 8 hetes...

Ott mernétek hagyjni 8 hetes babátokat kb 2-3 órahosszára a nagyszülőknél?

Figyelt kérdés
Kisruhákat kellene neki vásárolnom, mert úgy nől, h már nagyon kevés rugija van, de a város 40 km, jogsim pedig nincs, így csak a párommal tudnék menni. Elvinni nem szeretném,mert hétvégén nagy a nyüzsgés és nem szeretném hogy bekapjon vmi bacit. Gondolkoztam, h a párom addig ellenne vele a kocsiban, de nem szeretném 1, hogy addig a hordozóban kelljen lennie, 2, úgyis csak kapkodnék,meg sietnék, hogy a párom se "unatkozzon", meg azért neki sem a legjobb ott ücsörögni, tudom h türelmetlen tipus :)
2012. okt. 3. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nagyszülők nem ön és közveszélyesek, simán. :)

Lefejt tejet hagyj a babának, vagy mutasd meg a tápszerkészítés fortélyait, aztán irány a bolt.

Én egy hetesen hagytam a nagyira, amíg elmentünk varratszedésre. Megetette, átpelusozta, édesdeden alukált, amikor hazaértünk.

2012. okt. 3. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem anyukam fiatal, raadasul ovono, es nagyon jo a viszonyunk!!!! :) ket noveremnek mar van 2-2 kisgyereke, anyukam nagyon sokat segit nekik is, imadjak a gyerekek:) anyosom ugyszinten, fiatal, szereti a gyerekeket, es hat csak felnevelt 3 gyereket o is:)

En ha megszulok es esetleg ugy lesz, ket szoptatasi ido kozott ra fogom bizni a nagymamikra a babankat!:) teljesen megbizom bennuk!

De ez en vagyok, a viszonyunk tenyeg nagyon jo. Ez legfokeppen ettol fugg:) de mindenki mas. Nem itelem el azt sem, ha valaki nem hagyna a nagyszulokre a gyereket, de en teljesen nyugodtan:)

29 hetes kismami

2012. okt. 3. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a kórházból hazajöttem az újszülöttel, másnap már mentem a játszótérre a naggyal. Addig anyukám vigyázott a kicsire. Ez 2-3 óra volt, pont két etetés között.

2012. okt. 3. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Már 2 hetesen is rájuk bíztam, mert muszáj volt.
2012. okt. 3. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Én otthagytam. Két szoptatás közé beszúrtunk apával egy bevásárlást. Kicsit kikapcsolódtuk. Esetleg hagytam lefejt tejet.
2012. okt. 3. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha megbízol bennük simán ott hagyhatod. Én is rájuk hagytam már ennyi idősen is.
2012. okt. 3. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
3-4 hetes volt a lányunk, muszáj volt itthon hagynom anyunak 5 órát.
2012. okt. 3. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocsánat ha megbotránkoztatok valakit.

Az én szüleimre (lány) rábíznánk, de a párom szüleire nem valószínű.....sőt tuti nem.

2012. okt. 3. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem ön- és közveszélyesek, ahogy írták.
2012. okt. 4. 05:31
 10/10 anonim válasza:
Nekem van egy kistesóm , és már 6 hónaposan velem merték hagyni , és semmi baj nem volt , én akkor 12 éves voltam . Szóval szerintem simmán ,.
2012. okt. 12. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!