Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha kihívtam a gyerekorvost 2...

Ha kihívtam a gyerekorvost 2 hetes babámhoz, akkor kell neki fizetni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem beszélted meg vele az elején?Nálunk úgy volt, hogy amikor terhes voltam,már akkor felhívtam és megkérdeztem, hogy lenne-e a fiam orvosa?Azóta ő a gyerekdokink.Amikor kötelező látogatás van pl mint most a kötelező 6 hónapos látogatás vagy a kötelező oltások, akkor nem fizetünk semmit.Viszont, ha beteg, vagy én vagyok túl parás és házhoz jön, akkor már fizetünk neki, azt az összeget, amit már előre megbeszéltünk.Nekem megfelel így, mert nem kell a váróteremben várakoznom a fiammal beteg gyerekek közt.
2012. dec. 17. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha házhoz hívod akkor igen. Neki sincs ingyen a benzin. Én nem vagyok hálapénz párti de ezt teljesen megtudom érteni.
2012. dec. 17. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. dec. 17. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor mindenképpen rákérdezek, van-e "tarifája", ha nincs "hálapénzt" adok neki.
2012. dec. 17. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi ezt az elején letisztáztuk, tőlünk akkor nem kér, ha oka van (betegség) a kihívásnak. Ha oltásra, vagy egyébre, kényelemből hívjuk házhoz, az 5000 ft.
2012. dec. 17. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
En tavaly hivtam ki, akkor 2000 ft-ot adtunk, szerintem keveselte, pedig 6 haznyira lakik.
2012. dec. 17. 23:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Na meglátjuk, mit mond, mindenképpen rákérdezek.

Igaziból oka is van, mert sárgaság miatt maradt a kórházban a babám és a védőnő mondta, hogy ő még mindig sárgának látja, kiküldi a gyerekorvost, de hogy én is hívjam fel kérjem meg, hogy jöjjön ki.

Másrészt kényelminek is mondhatnám, mert kocsim nincs, a rendelő gyalogútra ilyen ködös-szutyok időben, babakocsival fél óra oda, fél óra vissza úgy egy 2 hetes csecsemővel, aki még nem volt kint a levegőn, max 20 percet, azt is csak napsütéses időben.

Inkább kifizetem, hogy ő kijön.

2012. dec. 18. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!