Kb. hányszor hívtad fel a gyerekorvost (mert bizonytalan voltál)?
...és miért?
...és hány éves a babád/gyerkőcöd?
Egyszer sem. A védőnőt hívtam fel 4-5 alkalommal.
-1 hete nem kakilt
-szörcsög 1 hónapja, nem folyik az orra
-kiütéses az egész teste (nem nyugodtam meg, bementünk az ügyeletre)
-fül lövés után szabad e germicid c-t adni
-erre már nem emlékszek.
1 éves.
Èn 1x mikor ráesett az éjjeli szekrényre és a szeme mellett közvetlen lett egy kisebb vérzés.
Nem ájult el és alig sírt, de a szem környéke idegesített ezért hívtam fel.
Amúgy megyünk orvoshoz ha tartosan lázas lenne, ha szarazon köhög 2 napot, ha hasmenése napokig tart, vagy ha nem inna, enne semmit sem.
Habár nekünk van gyerekorvos és védönö is a családban, sokszor öket hívom fel ha pl érdekes pöttye van vagy ilyesmi.
Egyszer sem,pedig elég sokat voltam bizonytalan!:( Azért nem hívtam fel mert nem beteg volt a gyerek.
A védőnőt hívtam fel vagy 3x az első 2hónapban,utána őt sem.
2,5éves kislány 1.gyerek
Hát én a védőnőt hívtam, nagyon kedves és segítőkész volt mindig. Környezetemben nincs kisbabás anyuka, így maradt ő.
Egyszer kb 2 csepp vér miatt a kakiban (dec. 24 délután) ekkor volt 1 hónapos a fiam, hogy rohanjunk ezzel dokihoz, vagy várjuk meg a következő kakit.
Illetve az egyszer valamelyik oltás után, hogy normális-e a kiütés annál az oltásnál, vagy doki. Jah és egyszer 1,5 éves korában, mert kullancsot találtam a fiamban és a mi doktornőnk nem rendelt, ügyeletre azért nem akartam menni, hogy hova menjek :)
Lehet, hogy ezek nevetséges esetek, de ő soha nem rótta fel Nekem.
Nem hívtam fel még soha életemben. Amikor betegek, lemegyünk.
2 éves és 4 éves gyerekek.
Sosem hívtam fel. Ha gondom van/volt, akkor a védőnőt hívom mindig, aki készségesen segít bármiben.
Természetesen 9 előtt és délután 4 után NEM hívom. Neki is van magánélete.
Előfordult, hogy 7végén hívtam, de az akkor volt, amikor születés után leesett a köldökcsonk (megkért, hogy hívjam).
15 hónapos a lányom. De már feltudom mérni a helyzetet, hogy sürgős vagy nem.
Ha úgy adódik, akkor az ügyeletre úgyis elviszem.
Eddig sosem mentünk úgy, hogy fars lett volna a megérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!