Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb. hányszor hívtad fel a...

Kb. hányszor hívtad fel a gyerekorvost (mert bizonytalan voltál)?

Figyelt kérdés

...és miért?

...és hány éves a babád/gyerkőcöd?

2012. okt. 17. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Külföldön élek, de 2 hónapos korától 7 hónapos koráig Mo-n voltunk. Sokszor hívtam a dokit, de mindig rendelési időben. Soha nem zavartam mobilon (nem is tudom a számát). Mindig készségesen válaszolt.

Azt hiszem ilyenekért hívtam:

-mit adjak neki, ha folyik az orra, de nem lázas (így nem vittem le a betegek közé)

-bevigyem-e megmutatni, ha a visszabukott táp kicsit véres volt (csak egyszer történt, így azt mondta ne, csak ha többször előfordul)

-adhatom-e az 5.5 hónaposnak az éjszakai tápot.

Sok kérdésre a védőnő is válaszolhatott volna, de nem vett nyílvántartásba, mivel csak 5 hónapot voltunk otthon. Így a telefonszámát sem tudtam.

2012. okt. 17. 22:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Fiam 1,5 éves, és én is többször hívtam a doktornőt, viszont azt sem tudom, hogy hogyan néz ki a rendelője. :)

Én is orrfolyás, hasmenés, székrekedés témakörökben kértem a segítségét (rendelési időben). A védőnőt még soha nem hívtam...

Köszönöm a válaszokat! Tanulságos volt.

2012. okt. 17. 23:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát azért elég kellemetlenül érzem magam, hogy senki nem hívta, én meg zavartam. Na mindegy. 11-es voltam.
2012. okt. 17. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!