Megnyugtatnátok. Ugye nincs baja?
Első!
Szerintem a kérdező elég értehtően írta, hogy a telót ejtette a baba buksijára.Sajnos régebben egyszer velem is előfordult, ahogy tettem le kb 20 cm-ről ráesett. Nekem is lelkiismeret furdalásom volt, de szerencsére neki meg se kottyant. Azóta sokkal jobban figyelek. Máskor legylél óvatosabb! Amúgy az én babám eleinte nagyon sokat szopizott, akár egy órán át is, és sokszor csak ilyenkor volt időm a férjemmel beszélni, szerintem abban nincs semmi rossz.
A kérdésre válaszolva: szerintem sem lesz semmi baja, nyugi.
Egyébként meg ne legyen már ilyen bigott a társaság. Az első 1-2 hónapban, amikor gyakran 30-60 perceket szopiznak a picik, ráadásul abszolút magukba fordulva, akkor miért ne lehetne adott esetben telefonálni, olvasni, netezni. Speciel ezeket az elején én is csináltam, amikor pedig a picur olyan 2 hónaposan elkezdte keresni a szemkontaktust, akkor természetesen minden egyéb tevékenység abbamaradt és csak rá koncentráltam szopi közben. Nem hiszem, hogy ez akkora tragédia lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!