Repulon fel-es leszallaskor lehet a baba hordozokendoben ram kotve?
Vagy mindenkepp rendesen az olemben kell ulnie?
Egyedul repulok nemsokara 4 honapos babaval es most tervezgetem, hogy lenne a legjobb neki, illetve mit vigyek magammal. A hordozokendoben nagyon szeret lenni, de ha kivetetik, akkor mindegy.
Illetve abban tudnatok segiteni, hogy a biztonsagi ellenorzesnel ki kell-e venni a kendobol vagy kengurubol?
Vagy ha babaulesben van, akkor abbol? A babakocsit is fel kell tenni osszecsukva az ellenorzesnel a szalagra?
Mivel csak ket kezem van, raadasul tel van, csomo cucc lesz, nagyon nem mindegy a logisztika :-) Bar gondolom csak segitenek, ha latjak, hogy egyedul vagyok.
koszonom!
Koszonom a valaszokat!
Easyjettel megyunk, es mivel ugyanannyiba kerult egy kulon ules neki, mint a gyerekar, amennyiert az olemben utazik, ezert kulon helyunk lesz. Ok igy viszont kernek babahordozot vinni, igy babakocsi+ hordozo rajta tuti lesz velunk. Mivel viszont egyfolytaban nem szeret sokat lenni a hordozoban, szeretnek massal is keszulni, pl. kendo v. kenguru, hogy legalabb ott legyen, aztan max nem kell.
Nem lesz feladott csomagunk, csak kezi, ezert nem adom fel a kocsit (meg ugye kell a hordozo a gepre).
Ami meg erdekelt, hogy pontosan hol adjak majd vissza a babakocsit? Rogton a gepnel? Felhivtam az easy-t, de nem tudtak megmondani (Genfbe megyunk), majd ott a szemelyzetet kell kerdezni... Ha lenne feladott csomagunk, akkor azzal egyutt jonne, de ugye nem lesz.
Mert baromira nem mindegy, hogy meddig kell a kezemben vinni 10+ kilot... Ezert viszek sztem kengurut v kendot is.
Amugy anyatejes, viszek uvegben lefejt tejet es vizet is. Jo lenne szoptatni fel-es leszallaskor, de nem tudom hol es hogyan kell majd akkor lennie al bebinek becsatolva.
Szerintem lehet rád kötve. Mikor mi mentünk a fiunkkal (jó, ő nagyobb volt), de az ölemben elaludt, így adtak az övhöz direkt erre a célra készült gyereköv toldást, hogy őt is be lehessen csatolni. De elvileg Te be leszel kötve, a baba meg hozzád, így gondolom engedni fogják, főleg ha alszik. Ha esetleg ébren van és ragaszkodnak hozzá tedd az ülésbe a fel és leszállás alatt, amíg meg csak egyenesen repül a gép, azt csinálsz vele, amit akarsz, akár sétálgathattok is. A babakocsit nem szokták felengedni az utastérbe, közvetlenül a beszállás előtt, vagy a csomagfeladási részen (társaságonként változó) elviszik, és a visszaadása is bárhogy történhet. Van, amikor a csomagos szalagon érkezik, van, hogy a leszállás után még várnotok kell, és ott adják oda.
Ryanairrel és talán pont EasyJettel (ez nem biztos, rég volt) utaztam.
Koszonom mindenkinek!
Azt hiszem akkor viszem a babakocsit, de hordozot nem, fel-es leszallaskor pedig az olemben lesz es szoptatom, kozben pedig hatha le tudom fektetni az ulesre, remelem senki nem ul oda harmadiknak :-)
Azert a kengurut viszem, hogy legyen szabad kezem a biztonsagi ellenorzeskor, vagy ha csak kesobb kapjuk meg a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!