Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájás, de meddig?

Hasfájás, de meddig?

Figyelt kérdés
1 hét múlva töltjük a 3 hónapot. Semmi változás nincs az életünkben, éjszaka is sírva ébred, a délutánjaink borzalmas üvöltősek, reggel néha már nem egyből sírással kezdi a napot a babám. Kinek meddig tartott? Nem kellene már valamilyen javulást tapasztalnunk?

2012. dec. 16. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ez teljesen változó kinél meddig tart.Mi 3 hónapos kora után 2-3 nappal tudtuk le,egyik napról a másikra mintha kettévágták volna.Vannak babák,akiknél ez elhúzódik 4-5 hónapos korukig; vagy az 1. hónapban vége is van a pocakfájásnak.

Tudom milyen ez,én már a falat vakartam, mert azt hittem megzavarodunk itthon olyan szinten ordított a gyerek 24 órában szinte.Sajnos ki kell nőniük és ehhez baromi sok türelem kell.:( KITARTÁS!!!

10 hós kisfiú anyukája

2012. dec. 16. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nagyon érdemes elolvasni.

2012. dec. 16. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Utolsó rohadj jó a link..

Még hogy a babátrázd meg és ne a válladon büfiztesd hanem ültesd fel.Ültesd?? Érdekes!

2012. dec. 16. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is jövőhéten leszünk 3 hónaposak és mi is sokat szenvedünk a hasfájással. Remélem nem tart már sokáig. Kislányomnak sokat segít az édeskömény tea. Te adsz rá neki valamit?
2012. dec. 17. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nagyon változó. Az én kisfiamnak 8 hónapos koráig tartott. Már vizsgálgatták össze-vissza miért tart el ilyen sokáig. Ő erre hajlamos. Mellette viszont makk egészséges volt!

De azt ép ésszel bírni, hogy reggeltől estig és fordítva, mást se hallottunk csak a sírást hónapokon át.. Sajnáltuk nagyon.

Bízom benne, hogy senki más nem tapasztalja ezt meg!

2012. dec. 17. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:
A Gripewateren és a Papaverinin kívül a létező összes csodaszert kipróbáltuk-nem használtak. Kiderült, hogy ételallergiája van, ezért nem ehetek átlagos ételeket, ami szintén mindent megnehezít. Remélem az újév nyugalmat békét hoz az életünkbe.
2012. dec. 18. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!