Hasfájás, de meddig?
Sajnos ez teljesen változó kinél meddig tart.Mi 3 hónapos kora után 2-3 nappal tudtuk le,egyik napról a másikra mintha kettévágták volna.Vannak babák,akiknél ez elhúzódik 4-5 hónapos korukig; vagy az 1. hónapban vége is van a pocakfájásnak.
Tudom milyen ez,én már a falat vakartam, mert azt hittem megzavarodunk itthon olyan szinten ordított a gyerek 24 órában szinte.Sajnos ki kell nőniük és ehhez baromi sok türelem kell.:( KITARTÁS!!!
10 hós kisfiú anyukája
Ezt nagyon érdemes elolvasni.
Utolsó rohadj jó a link..
Még hogy a babátrázd meg és ne a válladon büfiztesd hanem ültesd fel.Ültesd?? Érdekes!
Sajnos ez nagyon változó. Az én kisfiamnak 8 hónapos koráig tartott. Már vizsgálgatták össze-vissza miért tart el ilyen sokáig. Ő erre hajlamos. Mellette viszont makk egészséges volt!
De azt ép ésszel bírni, hogy reggeltől estig és fordítva, mást se hallottunk csak a sírást hónapokon át.. Sajnáltuk nagyon.
Bízom benne, hogy senki más nem tapasztalja ezt meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!