Mikorra várhatom a "csodát"? (Hasfájás, többi lent. )
Aki használt babájánál baby calm cseppeket és hatásos is volt, mennyi idő múlva vette észre a javulást?
Köszönöm a válaszokat!
Én bízom a csodában! :) De ha már csak javít valamit, annak is örülni fogok. :)
Próbáltatok mást is? A Gripe Water általában be szokott válni. Első kisfiamnál azt használtuk, de abban van cukor, és most találtam ezt a Baby Calm cseppet, ami cukormentes. Ha nem jön be, akkor most is a GW-hez fogunk nyúlni.
Nekünk semmi nem vált be:( Pedig egy vagyont hagytam a gyógyszertárban, espumisan, infacol, coilef csepp, biogaia csepp, angliából rendelni Gripe Watert, mert itthon hiánycikk, rendelni babycalm-ot...
És szó szerint semmi:(
Mondjuk annyit már kiderítettünk, hogy elképesztően mohó a lányom, s tej meg gyorsan jön, és rengeteg levegőt nyel mellette. Kipróbáltuk, hogy gyakrabban cicizik, semmi. HOgy ritkábban cicizik - semmi. MOst elkezdtem neki adni a mecsek baby teát, talán ez mintha könnyj Már csak a türelem maradt:)
Véletlenül kitöröltem egy mondatrészt
"talán ez mintha könnyj" ez az akart lenni, hogy: talán ez mintha könnyítené a pukizást, de ez sem 100%-os.
Úgyhogy várakozok türelemmel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!