Babaollót v. körömcsipeszt használjak újszülött baba körmének vágásához?
Melyik márkát érdemes venni, és milyet?
Köszi!
Szerintem babaollóval képtelenség levágni a baba körmét. Még a sajátomat sem tudnám. Nálunk a kukában végezte.
Először Mam, majd Canpol csipeszt vettem. Na, az a tuti!
(A Mam egyébként egyszercsak eltört. :/ )
Én meg pont hogy a babaollóra esküszöm; én soha nem boldogultam a csipesszel.Egyáltalán nem bonyolult; viszont azzal nem értek egyet,hogy az első pár hétben nem kell vágni.Kisfiam akkora karmokkal született,hogy kb. olyan volt az arca,mint aki szögesdrótba rohant-olyan szinten összekarmolászta magát. :( A kórházban a csecsemősök egyből vágták neki le és nem gyulladt be sohasem.A mai napig nagyon gyorsan nő a körme,van hogy hetente 2x is kell vágni neki.Nem azt mondom,hogy egyszerű,mert 10 hónaposan már olyan borzasztó fontos dolgai vannak,hogy rohanna mindenhova,csak ne kelljen megülni 2 percre; de még így is biztonságosabban tudom levágni neki az ollójával ,mint csipesszel.
Viszont semmiképpen nem használnék neki rendes körömollót,mert azok nagyon hegyesek.
Nekünk Solingen van,rozsdamentes és hibátlanul vág!
késesnél lehet venni jó minőségű német ollókat aminek lekerekítik a hegyét (nem kell nagy kerekítésre gondolni, csak leszedik a hegyét)
kifertőtleníted, és használhatod, később is jó akár a gyereknek akár neked
igaz 3e körül van, de legalább vág is, nem úgy, mint azok a vackok amiket a bababoltokban árulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!