Más is letörli a pisit is a baba popsijáról?
Megdöbbent két babás barátnőm is,hogy a pisit is letörlöm törlőkendővel!
De hát azért, mert nem kakis, még ott a pisi, ami csíphet, még ha új pelust is kap! Nem?
Igen, amennyiben pisis. A kérdésed ez.
Viszont nem törlöm minden pelenkázáskor nedvestörlővel a gyereket. Reggel szoktam áttörölni, mert akkor érzem, hogy pisis a kukijánál a bőre, de napközben én még nem éreztem, hogy pisis lenne. Szerintem ez egy jó minőségű pelenka használatnál elő sem fordulhat, kivéve ha nagyon sokáig nincs pelenka cserélve és már nem bírja elvezetni a sok folyadékot.
18hónapos
Azért megnézném azt a két válaszadót akik azt írták,hogy ők szárazzal törlik meg magukat,hogyha 2-3 óráig pisibe ülnének,feküdnének akkor lemosnák e magukat .
Én azt nem értem sokan miért nem embernek! kezelik a kisgyereket a babájukat.Könyörgöm olyat ne csináljunk már vele amit ő maguknak se szeretnének!!!
kedves utolsó előtti.
Te vagy az a tipus aki nem sokat tud a higiéniáról. Nem érdekel ,hogy le leszek pontozva.
Csak kívánok soha ne tapasztalt meg felnőtt fejjel azt amit most a gyereked érez.
Mert még lehet ilyen alkalom mikor kórházba kerülsz és pelenkát dobnak alád.
Megsúgom,még ott is pelenkacserénél langyos vízzel lemossák alulról a beteget még akkor is ha csak pisis a pelus!
Én is jó minőségű pelenkát használok, de teljesen egyértelmű, hogy mielőtt beszívja a pelenka a pisit, érintkezik a bőrével is. Főleg ha fekszik, gondoljatok bele logikusan, először végig folyik a popsiján, mielőtt a pelushoz érne, és csak utána szívja fel a pelus! Persze, hogy száraz, amikor kibontod, pont azért, mert már rászáradt a pisi, és pont ezt kell(ene) letörölni.
Szóval igen, én minden pelenkázáskor letörlöm a nemi szervek környékét és az egész popsit is, mert én sem szeretnék egész napi pisis popóval üldögélni. (nem ugyanaz, mint amikor magunkat töröljük, mert amikor mi pisilünk, nem folyik végig előtte az egész fenekünkön a pisi, de egyébként én pisilés után is meg szoktam magam törölni nedves intim törlőkendővel)
Köszi!
Lepontozást nem én csináltam, nem szoktam!
Premium Care-t használunk,ami elég jó minőség szerintem, de én letörlöm mindig. Mert szerintem is száradt pisi tulajdonképpen, ami rajta van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!