Anyukák, nektek mennyi tartalék pénzetek van, amihez, ha vészhelyzet van, hozzá tudtok nyúlni?
Nincs.SZégyen nem szégyen a gyűrűnket szoktuk beadni a zaciba ha nincs valamire pénz vagy kölcsönkérünk 2-3 napig. Bár nincs is miből. A párom nyáron jól keres (felszolgáló) télen rosszabbul.
Bevételünk: a párom 62 ezerért dolgozik heti 4 nap 16 órát, a többi a jatt, ez miatt változó. Nekem a gyes meg a csp 38 ezer.Azaz van 100 ezer ft ami biztos. A többi a jattól függ.
Kiadás: 50 albérlet rezsi nyáron 35 körül télen 60 körül.
Van 2 kutyánk az havi 13000ft.
Nyáron eddig tudtunk félretenni akkor én is dolgoztam, de tavaly a kutya volt beteg az 120 ezer volt mire meggyógyult.
Meg most is volt egy pici a kicsi születésére félretéve.
Ha visszamegyek dolgozni akkor próbálunk majd havonta egy kisebb összeget felretenni a babának nyitott számlára,hogy ne úgy kezdje majd az életét,mint mi semmi segítség nélkül.24 éves pár
itthon a "párna alatt" 60.000.- van, ez az SOS vésztartalék ha mondjuk baj van a gyerekkel és taxival bekéne menni mondjuk kórházba vagy nem tudom, ez az összeg rég csücsül a dugi helyen.
bankba lekötve 150.000.-, ehhez se nyúlunk, de mindig le is kötöm, hogy ne is tudjunk :D
300.000.- meg kölcsön van adva, majd az is megy vissza a bankba ha visszajön. tehát 500E az ami félre van téve, 150.000.-180.000.- a havi bevételünk csak sajnos, ebből nehéz félretenni, de azért igyekszem minden hónapban úgy kigazdálkodni, hogy 10.000.-20.000.- maradjon a pénztárcánkban az utolsó napokra is :)
Semmi félretett pénzünk sincsen, sőt nagyon minuszban vagyunk. Az életünk jelenleg egy csőd:(
3 gyerekünk van és nagyon bizakodó vagyok a jövőt nézve.
Egy fillér sincs,sőt még a számla is minuszban 370 ezerrel!
Az össz bevételünk 200ezer,ebből 50ezer hitel.A rezsi iszonyú sok,mert egy 240nm-es régi eladhatatlan tetőteres házban élünk.Hó végén már kajára is alig jut.Momentán most 6500ftom van hó végéig és ennivalónk még nincs.Abból akartam venni,amit ma
4500ftot a patikába hagytam,mert a gyerek reggelre beteg lett.Úgyhogy délután megyek a zaciba a karikagyűrűinkkel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!