Most akkor pótoljak tápszerrel? (Vészhelyzet)
Én nem tartogatnám a másikat, hanem odaadnám neki.
Altatni üres cicivel is lehet, vagy a tápszeres cumisüvegen is el tud aludni majd.
mennyi idős? pont altatási idő van, miért nem adod oda neki most? :)
adhatsz neki pótlást, de hosszútávon nem az a jó megoldás, lehet most van fejlődési ugrása ami 1-2 nap alatt lecseng, több tejed termelődik, viszont ha pótlod, nem éri kellő inger a melled és nem fog több tejet termelődni így nehéz lesz leállni a tápival. persze egy alkalomtól azért nem borul fel minden
Tényleg ne tartogasd, hanem add oda amikor kell, mert ez nem tesz jót a tejtermelésnek, mert úgy érzi a szervezeted, hogy nem kell annyi, és alábbhagy a termelés.
Mondjuk ez rám nem volt igaz, mert szinte egyik napról a másikra nagyon durván leállt, pedig mindig szoptattam, a felesleget pedig lefejtem. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy egyik nap délutánra tök puha lett a cicim, és hiába telt el több óra, nem változott a helyzet, a babám pedig éhes volt, és fél óránként ciciztettem, hátha tud valamit kiszedni belőle, de semmi, éhes maradt, és egész estig nem is lett tejem. Akkor elővettem a fagyasztóból anyatejet, az megmentette a pillanatnyi állapotot. Aztán sikerült valamennyire visszahozni, de már nem annyira mnt előtte, és meg kellett kezdeni a tápszeres pótlást, kb. egy 1 hónap múlva le is állt az egész szoptatás. Nem tudom mi történt hírtelen, mert rengeteg folyadékot ittam, rendesen táplálkoztam, szomtattam, fejtem, és mégis. És a gyakori cicire tétel sem javított semmit a helyzeten. De ez én vagyok, az biztos, hogy amíg van tejed, azt ne tartogasd, hanem add oda, mert a tartogatással biztos, hogy ellenkező eredményt érsz el már rövid távon is. És ha még akkor is úgy érzékeled, hogy nem lakott jól és 2 napig nem is változik a helyzet, akkor nyúlj tápszerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!