Most akkor pótoljak tápszerrel? (Vészhelyzet)
Figyelt kérdés
A babám kiszívta teljesen a cicimet, mind2 oldalról, de a végén már nem is jött belőle semmi, csak nyüglődött. Kiköpte a cicit, és sírt. Szerintem nem lakott jól. :( A másik cicim még ott van, de ha azzal sem lakik jól (altatáshoz tartogatom) akkor adjak neki tápszert?2011. jún. 29. 22:28
11/19 anonim válasza:
Persze ez úgy kezdődik, hogy csak most...Aztán holnap sem lesz elég, akkor holnap is, és ez szokássá válik, emiatt egyre inkább nem is lesz annyi tejed, amennyi kéne. Következmény, még több pótlás, aztán szépen lassan a cici elhagyása. Úgyhogy lakasd jól rendesen, lehet, hogy mire altatod, lesz már annyi tej a korábbiban, hogy elaludjon. De ezzel a tartogatással tényleg csak negatív irányba tereled a dolgot.
12/19 anonim válasza:
Nem teljesen egyértelmű. Ha azzal sem lakik jól, és tényleg leürült a melled, akkor pótolj, de addig ne, amíg a mindkét cicid le nem merült. Tényleg csak végszükség esetén, ha még éhes, de nincs más. Nem tartogatás miatt, hanem tényleg üresek a cicik.
13/19 anonim válasza:
komolyan nem értem ne haragudj, de este 11 után azt írod, hogy azért nem adod oda neki a tejed mert akkor este éhes lesz.
más országban laktok? bocs csak megyek aludni a babám meg már 2 órája szundít, ezért nem értem :/
14/19 anonim válasza:
Utolsónak irom: csak valószinű azért érted félre a kérdezőt, mert sok településen Magyarországon belül úgy mondják az éjszakát, hogy este..:) Bocs az offért.
15/19 anonim válasza:
Mi tápszeresek vagyunk, de ilyen hamar nem adnám fel. Próbálkoznék még minimum egy hétig, méréssel is összekötve, hogy tudjam mennyi az annyi és ha nem szaporodik a tej, akkor pótolnék csak.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, megfogadtam. Oda adtam neki a másik cicimet is, szépen el is aludt rajta, és jól is lakott. Nem szeretnék tápszerhez nyúlni, de éheztetni sem szeretném a babám, ha nincs elég tejem. Amikor 23 kor írtam hogy este, akkor meg nem is néztem az órát, csak írtam. :) De utána mentünk is aludni.
2011. jún. 30. 08:46
17/19 anonim válasza:
Nem éhezteted ha gyakran szoptatod. El fog apadni a tejed ha tartalékolsz. Ez van.
Ritka az olyan kérdés, ahova ennyi értelmes válasz érkezik mint ide. Fogadd meg. És a csak egyszer az soha nem csak egyszer. Ne kövesd el a hibát, mert aztán meg nem fogod érteni mitől lett a baba tápszeres. Pedig itt mindenki elmagyarázta szépen.
18/19 anonim válasza:
Persze éheztetni nem kell, de amíg van tejed, addig azt ad neki, ne előtte tápszert, mert tartogatod. Ha végképp nincs más, csak akkor nyúlj a tápszerhez, mert ha azt egyszer elkezded, akkor már nem nagyon van megállás, mégha akkor úgy is tűnik, hogy csak arra az egyszeri alkalomra lesz szükség. Nem így van, ha egyszer a tápszerhez nyúlsz, akkor az nagy valószínüséggel állandósulni fog. Persze anyatej híján teljesen megfelelő a tápszer, de amíg csak lehet maradjon az anyatej.
19/19 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm! Nem nyúlunk tápszerhez, és a cicimet sem tartogatom többé. Igény szerint szoptatok. :)
2011. jún. 30. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!