Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért "kell" este elalvás...

Miért "kell" este elalvás előtt a tej vagy a kakaó?

Figyelt kérdés
Mindenki ad a babájának csak én nem?? Én úgy vagyok vele hogy vacsora, mellé folyadék amit kér (ált nem tej alapú, az csak reggel) aztán fürdés, FOGMOSÁS, és utána alváshoz már csak a cumiját meg a csöpögésmentesbe egy kis vizet viszünk magunkkal ... 20 hónapos
2012. dec. 15. 01:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Két éves a lányom, reggel kakaót kap, ébredés után,mesenézés közben megissza.

Este vacsi fél7 után van, viszont fürdeni 8után szokott ha a kcisit is megfürdettük, így neki az esti tej, lefekvés előtt van cumisüvegből Ilyenkor már szigorúan tej!! Hoyg miért fogmosás után?? MErt amikor még szopizott,akkor is fürdés fogmosás, és utána szopizott, jött helyette a tej. Ha picit nagyobb lesz,majd bögréből issza, és mos utána fogat.

Már pohárból iszik,most hagytuk el a cumit is, ezt még nem akarom tőle elvenni

2012. dec. 15. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

23 hónapos a kisfiam, ébredés után megissza az ágyban a tejet, aztán felöltözünk és reggeli az asztalnál.

Este megissza a tejet, és megeszi a vacsit velünk, utána fürdés, fogmosás. Szóval reggel is, este is kapja, csak megcseréltem a sorrendet, így fogmosás után már nem eszik/iszik semmit. Sosem kel fel éjjel inni, nem tudom, miért. Napközben is keveset iszik, 2-3 dl vizet vagy teát, gyümölcslevet.

2012. dec. 15. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!