Szoktatok Karácsony környékén, vagy akár bármilyen más alkalomra (pl. névnap) a gyerekorvosnak, asszisztensnek, védőnőnek ajándékot vinni?
11-es vagyok, én írtam, hogy viszünk kis apróságot karácsony környékén a védőnőnek, a gyerekorvosnak és a 2asszisztensnek. ez 4fő, és én tényleg apróságokat viszek. Egy-egy tábla csoki- és most a kézzel gyártott mécsestartó összesen nincs a 4emberre 2000ft.
De egyébként a mi gyerekdokink el sem fogadna egy forintot sem, pénzt soha nem adtam és nem is adnék én sem. Mikor a fiaim születtek és kijött hozzánk, még akkor sem fogadott el egy doboz bonbont sem, semmit a világon, pedig a várostól 20km-re lakunk, és saját ktg-én jött ki hozzánk.
Szóval 70ezret én sem költök összesen a családra sem karácsonykor, nemhogy a dokimra...
De kinek mi fér bele....
Sziasztok!
Nem tudom valaki figyeli-e még a kérdést, de végül úgy döntöttem, hogy egy nagyon egyszerű kis csomagot kaptak, amiben szaloncukor és mogyoró volt, a doki néninek plusz egy kávé is (neki a névnapja is most van). Úgy láttam, hogy nagyon örültek neki.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!