Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok Karácsony környékén,...

Szoktatok Karácsony környékén, vagy akár bármilyen más alkalomra (pl. névnap) a gyerekorvosnak, asszisztensnek, védőnőnek ajándékot vinni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 21:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!!

egyrészt nagyon nagyon nagyon rendes-kedves védőnőnk van, szeretjük nagyon.

A gyerekorvos meg rokonunk- az asszisztenseinek is viszek egy egy kis csomagot, mert alapból mindig előre behívnak, nem kell órákat ülni a váróban ha beteg valamelyik gyerekem a háromból.

Nekem ennyit megér.

Csak karácsonykor és húsvétkor viszek- de ne gondoljatok nagy dologra. Most mi készítettünk a gyerekekkel kis mécsestartókat, és kis csoki, vagy kávé vagy tea... ilyenek. Szóval nem drága ajándékokat veszünk egyátalán.

Az asszisztenseknek még nőnapra egy egy szál virágot a 3fiam nevében beadok.

EGyébként nagyon nagyon örülnek ennyi kis figyelmességnek! :)

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!

2012. dec. 14. 22:45
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Igen szoktam, ez mifelénk így normális a felnőtt dokinak is viszek. Egy szép desszertet a csomagolásába egy nagyobb összeggel.
2012. dec. 15. 00:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Na ne mááár , egy nagyobb összeggel? Miért? Mert karácsony van? Akkor nekem is utalj légy szíves :)

Eszement társadalom komolyan,aztán meg rínak hogy ha nem adsz egy fél disznót rád se néz.

2012. dec. 15. 01:26
 14/24 krisztina24 ***** válasza:

Szia!

Nem szoktunk, nem is hallottam még ilyenről.

2012. dec. 15. 08:22
 15/24 anonim ***** válasza:

Mennyi az a nagyobb összeg??

a háziorvonak???

2012. dec. 15. 10:33
 16/24 anonim ***** válasza:
hát tudjátok irigylem azt akinek ilyenekre van pénze, te úristen mennyi lóvé kell ehhez? orvos, (felnőtt, gyerek), védőnő, ha nagyobb a gyerek akkor óvónénik, dadus, tanárok, és akkor még a a családról nem is beszéltünk
2012. dec. 15. 10:47
 17/24 anonim ***** válasza:

Amíg neveltünk malacokat és libákat, addig nagymamám vitt át a háziorvosunknak mindig belőle, ő meg is érdemelte, mert mindig ki lehetett hívni, bármiben segített amiben tudott.

De a gyerekorvosnak és a védőnőnek nem viszek semmit, ugyanis a fizetése nagyobb mint a családi kasszánk bevétele. Fél évet szabadságon van, mert megteheti. A védőnő pedig nagyon pofára hívja az embereket. 15 hónapos oltás előtt felhívott, hogy mi leszünk a harmadikak a váróban, mert előttünk két 3 hónapos baba van még. Ehhez képest mi voltunk a huszadikak, mert ilyen ismerős meg olyan ismerős, ráadásul mikor az én picim volt 3 hónapos akkor is sorra hívta be előttünk a nagy babákat, pedig mi értünk oda akkor elsőként. Ráadásul egyszer nem jött ki hozzánk, pedig szülés előtt hogy mondta, hetente fog járni, de ha szükséges akkor sűrűbben.

Én ilyen embereknek nem adok. Se pénzt, se ajándékot. De szerencsére nem is szokás és el sem várják.

2012. dec. 15. 11:30
 18/24 anonim ***** válasza:
18%

Igen Karácsonykor, nyilván nem csdak úgy évközben a kezébe nyomjuk.

Nem olyan nagyon nagy összegre kell gondolni. 20ezret kapnak a dokik a aszisztensek meg a védőnő meg 10et szerintem, most így tervezem.

2012. dec. 15. 12:15
 19/24 anonim ***** válasza:

"20ezret kapnak a dokik a aszisztensek meg a védőnő meg 10et szerintem"

vagyis az összesen 70 ezer

akkor mennyit költesz családra? (ha nem vagyok indiszkrét)

én kb ennek a feléből hozom össze az egész karácsonyi bulit, ajándékostul, fástól, mindenestül

2012. dec. 15. 14:08
 20/24 anonim ***** válasza:

"Nem olyan nagyon nagy összegre kell gondolni. 20ezret kapnak a dokik a aszisztensek meg a védőnő meg 10et szerintem, "

Tényleg nem kell nagy összegre gondolni. A mi családi kasszánk, alig a duplája.

Tőlem egy forintot sem kapnak. Miért fizeti őket az állam/önkormányzat?

2012. dec. 15. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!