Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Ez bukás? Van okom aggódni?

SOS! Ez bukás? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Azért vagyok kétségbeesve, mert ami nincs megszokva az embernek, az eléggé rosszul tudja érinteni. Ma fél 12-kor ebédelt a 4 hónapos kisfiam (tápszeres). Rögtön miután megette, vállra tettem büfiztetni, de sugárba jött vissza a tej, amiből persze én is és a kanapé is kapott. Oké, átöltöztettem, bár nagyon megijedtem, mert ilyet SOHA sem csinált, ezért aggódom. Semmi sem jött neki vissza soha, csak büfizett.

Utána fél 4kor evett, ugyanígy jártunk, pedig nem "kavartam" fel a gyereket, nem ráztam, vagy ilyesmi, csak szépen vállra tettem. Tej vissza... Most fél 6 van, kb 20 perce sikerült magát újból lehánynia, de az egész gyerek tele van. (volt)Ráadásul hordozóban volt éppen, mert bevittem magammal teregetni a fürdőbe, de fekve sikerült úgy összehoznia, hogy életemben nem láttam ennyi tejet egy rakáson. Még a nadrágja végébe is jutott. Nem értem és zavar, mivel ez nincs megszokva. Már meg sem merem etetni fél 8kor :( Ráadásul még hason is alszik :(

Jó kedvű, életvidám, be nem áll a szája és jár keze lába... Nem eszik sokat,4 óránként 150 ml-t. Jön a foga valahol, nem tudom ez bezavarhat-e, vagy felkavarhatja-e a gyomrát. Vagyis úgy jön, hogy vhol nagyon messze van még, de a kis ínyén legalul már van egy fehér csík, a védőnő szerint még sok idő kell h áttörje. Bocsi, ha hosszú lett, de egy kicsit kiakadtam:(

Beteg lehet? Ma 3x kakilt, de 3x keveset, tehát mintha 1x kakilt volna. De ilyet már csinált máskor, sőt, újabban (2-3 hete) min 2x tuti kakil, ezt is a fogzának tudom be. Tápszer probléma biztos nem lehet, mert 1 hónapos kora óta ezt eszi. És nem kezdtem el a hozzátáplálást sem, hogy valami bezavarja a pocikáját. Köszönöm szépen előre is, ha írtok!!!!

2012. dec. 14. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem vagyok szakértő, de ez nem bukás, a bukás nagyon kicsi adag, ez már hányásnak minősül. Szerintem valami betegség lehet a háttérben, mindenképp nézesd meg a dokival.

Jobbulást nektek, remélem semmi komoly!

2012. dec. 14. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod:(
2012. dec. 14. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem se bukás, mert akkor kevesebb lett volna. Vidd mindenképpen orvoshoz, nehogy kiszáradjon. Adj neki babavizet is.

Jobbulást a picurnak!

2012. dec. 14. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg azért nem bukás,mert már a legelejétől kezdve jelentkezett volna ez a probléma!Szerintem is hányás!Nézesd meg dokival!

Egy bukós kislány anyukája!

2012. dec. 15. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is így volt a lányommal!Ha már zöld bűzös a széklete akkor irány a doki,mert kiszáradás veszélye áll fönt!Így,hogy mindent kihány nincs is folyadék pótlása!Majd írd meg,hogy mi volt és utána leírom,hogy nekünk mi volt,mert nem akarlak kétségbe ejteni a történetemmel!
2012. dec. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!