Kell aggódni a bukás miatt?
Nincs semmi gond, nem aggód. Az én fiam is teljesen ilyen volt. Annyira bukott, hogy tiszta tej volt alatta mindig minden. Mindig hajszárítóztam a helyét, mert az alá rakott pelus is átázott, a matrac is. (Vettem gumis légáteresztő matracvédőt)
Én is rengeteget aggódtam, de több doki si azt mondta, hogy addig nincs gond, amíg éjszaka nem zavarja az alvásban és gyarapszik rendesen. Többször is el akartam vinni uh-ra de lebeszéltek a dokik.
AZ enyém is anyatejes volt és ha keveset evett akkor is bukott. Ha sokáig büfiztettem, akkor is. A gyomruk még nem erős, nem jól zár, és ezért jön vissza a tejcsi.
Most 7,5 hónapos, de még mindig előfordul néha, de már sokkal jobb a helyzet. Kitartás! Tudom milyen ez.
Ja és én vettem elfordulás gátlót, és mindig az oldalán altattam. Sűrűn bementem hozzá, hogy nem fekszik-e a tejben. Viszont az az időszak elég hamar elmúlt, hogy éjszaka is bukott. Hátha Nálatok is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!