Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik?

Miért nem alszik?

Figyelt kérdés

Lányom 5 hónapos és egy hete minden éjjel 7-8x felkel. Van, hogy cumival visszaalszik, de van, hogy borzasztóan sír.

Segítsetek már hulla vagyok!

2012. dec. 14. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lehet, hogy jön a foga?
2012. dec. 14. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is fogzásra gyanakszok. Használj neki minden este Dentinox gélt, ha nem kell fel, vagy kevesebbszer, akkor a foga az oka, nem hiszem, hogy hasfájás lenne, de ha vezettél be neki valamilyen új ételt, akár az is lehet.
2012. dec. 14. 16:48
 3/4 A kérdező kommentje:

A fogzásra gondoltam én is. Még csak szopizik.

Mennyi ideig tart ez a felébredezés?

2012. dec. 14. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg addig tart, amíg a fog át nem töri az ínt, de ha több foga jön, akkor nem lehet tudni. Volt, hogy a kislányomnak 4 foga jött egyszerre, már én is kész voltam, a Dentinox nem sokat segített akkor. Az orvos írt fel, Cataflam cseppet, ha már nagyon szenved, abból adjak neki. Kétszer adtam neki, nem akartam szegényt fájdalomcsillapítóval tömni, de az gyorsan segített. Igaz, mi akkor már elmúltunk 1 évesek, úgy tudom ez 1 éves kor alatt nem adható!
2012. dec. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!