Kinek mennyit alszik 4 -5 hónapos babája?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 14:04
1/10 anonim válasza:
Szia! Kislányom 4 hónapos, nappal nagyon keveset alszik, 2-3 órát. Éjjel viszont 10 órát szokott aludni, és neked?
2/10 anonim válasza:
5 hónapos kislányom:
délelött 10:00től 11:00ig alszik
13:00tól 14:00ig
15:00től 16:30ig kb.
20:00tól reggel 8:00ig
3/10 anonim válasza:
Kisfiam 5 hónapos, napközben kétszer 30 percet. Este 8-tól reggel 6-7ig alszik, kb 10 éjszakai ébredéssel, van, hogy 15 percenként fel kell hozzá kelni. Eléggé kimerítő, mert születése óta rossz alvó.
4/10 anonim válasza:
Kisfiam 4 és fél hónapos, délelőtt és délután úgy 1-2 órát alszik. Fürcsi előtt csak egy fél órás szundi van, éjjel alszik végig nem kell kelni hozzá.
Nagy szerencsénk van vele hihetetlen jó alvó.
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom elég vegyes alvók vannak. igazából az enyém (4 és fél hónapos) is percre pontosan 30 percet alszik délelőtt és délután + egyszer egy hosszabbat, de ennél is van olyan helyzet, hogy ha bent alszik felébred 30 perc után és csak úgy alszik el, hogy a hősugárzó ventilátort bekapcsolom és a zajra , akkor 1 óra fél 2-ig alszik, de babakocsiban akár 3 órahosszát is a kint a levegőn. Éjszaka pedig 8-tól 5 vagy 6-ig, több nyöszörgéssel. Akinek napközben nagyon keveset alszik, ti mit csináltok, hogy bírja? Mert az enyém néha már olyan nyűgös 30 perces alvás után egy fél órával, hogy az nem igaz!
2012. dec. 12. 16:06
6/10 anonim válasza:
Kisfiam(aki ma már 3 éves) szintén 30 perceket aludt ennyi idősen, és alvasok között persze sokszor nyűgös volt, és nehéz volt vele. Ha a levegőn jót alszik akkor ha van lehetőséged tedd ki. Kisfiam szerette a zenélo játékokat ennyi idősen, avval néha elvolt.
Kislányom, aki 4 hónapos múlt, ő jobb alvó. Ő rendesen alszik minden etetes között.
7/10 anonim válasza:
4 hósak
éjjel 10 órát kb.
napközben 3x 1-1,5 órát, meg egyszer felet
8/10 anonim válasza:
semmit ! :D Mármint napközben, este alszik 12-t egyhuzamban. Meg dél körül talán fél-1 órát. Komolyan, hihetetlen, 4 hónapos van egy bátyja aki 16 hónapos és aki többet alszik mint a pici :)
9/10 A kérdező kommentje:
(Utolsó)Úristen! Nagyon türelmes lehetsz vagy a babád nagyon ügyi!
2012. dec. 12. 19:58
10/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Én babám elég keveset alszik nappal, bár, ha összehasonlítom pár utánam szóló babájával az enyémet, akkor végül is az a napi 2-3 óra alvás nem is kevés, pedig annak tűnik. Ő is nyűgös 2 alvás között, elég kis sírós. Elég türelmes vagyok, mert nem vagyok nappal olyan fáradt, éjjel többnyire kialszom magam, mert éjjel viszont nagyon jó alvó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!