Miért csinálja ezt 4 hetes kisfiam?
Figyelt kérdés
nappal semmi gond,alszik szépen hang nélkül.
és pár napja kezdődött hogy olyan éjfél körül reggel hatig egyhuzamban néha ébren,de főleg álmában fura hangokat ad ki.
szó szerint krákog,hörög meg olyan hangot is kiad mint amikor valaki reggel nyújtózkodik,de írtó nagyon hangosan és folyamatosan.,csak néha szünetet tart és újra kezdi.tegnap már nagyon fárasztó volt,semmit nem tudtam emiatt aludni mert minden hangra ugrottam,nem beteg meg semmi.
de miért ad ki ilyen durva nagyon hangos hangokat?!
megvan etetve,tisztába téve, nem tudom mi lehet,de már nagyon idegesít.
2012. dec. 14. 13:17
1/6 anonim válasza:
az én kisfiam meg horkolt de nagyon,már nem csinálja csak ritkán.Elvittük fül-orr gégészhez is.azt mondta ebben a korban még nagyobb az orrmandulájuk,ezért adnak ki fura hangokat.
2/6 A kérdező kommentje:
tényleg ilyen horkantás szerűeket is kiad.
de eddig nem csinálta ezt..azért furcsállom
talán 1 hete kezdődött.
és nappal nem,csak éjjel nem tudom mi a jelentősége..
2012. dec. 14. 13:24
3/6 anonim válasza:
1 éves korig el kell múlnia,addig nem kell vele foglalkozni.ha nem javulna addig akkor menjetek el ti is fül-orr gégészhez,és majd tudja mit kell tenni.
4/6 anonim válasza:
Nállunk is volt ilyen sőt még grimaszolt is álmában, de később kinőtte. Amíg nem sír addig semmi baj!
5/6 A kérdező kommentje:
úgyis mennünk kell januárban hallásvizsgálatra,meg a 6 hetes vizsgálatra neki és a fül.orr-gégére,na majd rákérdezek! köszi
2012. dec. 14. 13:28
6/6 A kérdező kommentje:
nem sír egyáltalán közben,sőt legtöbbször álmában csinálja!
2012. dec. 14. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!