Bajt jelent ha 2hónapos kisfiam szaggatott és roppant koordinálatlan mozgásokat csinál? Kezével és lábával is.
Én azért megmutatnám egy neurológusnak!!!Az én kislányom is elég szaggatottan mozgatta a kezét,és mintha az egyik kezét nem úgy mozgatta volna mint a másikat!!!
Mint kiderült le vannak tapadva a kis izmai és tornáztatni kell és masszíroztatni!!!!Szerintem nem veszítesz semmit ha megmutatod egy neurológusnak!!!Én sem bántam meg,sőt örülök hogy nem hagytam rá!!!!!!!
Ha aggaszt valami kérdezd meg a gyerekorvost. Az azért túlzás, hogy egyből neurológushoz szaladgáljunk.
Amúgy az alapján, amit leírsz teljesen normális és ez még így lesz egy ideig, csak egyre koordináltabb lesz a mozgása. Kb. 3 hónaposan egy könnyű, vékony játékot, csörgőt meg tud fogni, ha a kezébe adod. Kb. 4 hónaposan már a mellkasa felett lévő tárgyért 2 kézzel nyúl. De még ilyenkor is sokszor melléfog. Persze van olyan baba, aki ezeket már hamarabb csinálja, az enyémnél így volt és ahogy utána olvastam ez megfelel az átlagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!