Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem forog/fordul az 5 hónap...

Nem forog/fordul az 5 hónap és 1 hetes babám, baj?

Figyelt kérdés
Szeret hason lenni,van hogy egyhuzamra 10 percre is kinyomja magát,csak hason alszik,egyszerűen nem látom,hogy mi motiválná a hátra fordulásra,köze nem volt még ehhez. Hátról hasra már jó uton halad azt hiszem,C alakba nyúl felfele oldalára fordulva,ez így jó?köszi!
2012. dec. 13. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
a C alak elore van, vagy hatrafele? remelem ertheto a kerdesem
2012. dec. 13. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
homorít,előre tolva a hasát.
2012. dec. 13. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
az nem tul jo, mutasd meg egy orvosnak,vagy gyogytornasznak, lanyom is nezett ki, tornara jartunk. Nekem ugy magyaraztak, hogy rovidek az izmai ezek ha oldalra fordul huzza ossze a derekat meg a nyakat, mint egy gumi. De lehet nincs semmi gond es csak igy tetszik neki, de nem art ha valaki megvizsgalja, viszont meg nincs elkesve, 7 hos korara kell fordulni
2012. dec. 13. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:
húzza össze magát oldalra fordulva?nem,dehogy,akkor rosszul fejezem ki magam,az oldalán mintha hídba menne le,abba az irányba értem a C alakot,hanyatt emeli a csípőjét,az orvosunk semmi problémát nem lát,de úgyis elviszem szakorvoshoz,türelmetlem vagyok:)
2012. dec. 13. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Olvas el ezt a cikket. 6 hónapos koráig kell átfordulni e szerint. Én a helyedben addig biztos nem vinném orvoshoz, esetleg csak a gyerekorvoshoz. Az én lányom pl. 3 hónaposan hason fekve nem tartotta úgy a fejét, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A védőnő már mindenfelé akart küldeni, a gyerekorvos meg jól lebaszarintotta, hogy semmi baja a gyereknek. Én meg izgultam persze és nem tudtam mivel teszek jót a gyereknek. 1 héttel később már úgy tartotta, mint ahogy a könyv szerint 4 hónaposan kell. Nem egyformán csináják a babák, de a valós rendellenesség azért szerencsére ritka. Persze, ha Te úgy gondolod, hogy valami nem stimmel járj utána, de egy olyan dolog miatt, amit még nem is kellene tudnia teljesen felesleges ide-oda hurcolni azért, mert más gyereke már megcsinálja. Lehet, hogy már holnap átfordul.

2012. dec. 14. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
az én kisfiam 5 hónapos és még csak a hasára fordul rendszeresen.azt úgy csinálja hogy felemeli a lábát majdnem a fejéhez,meglöki magát,és hason is vagy 1 pillanat alatt.C ívet az enyém is szokta csinálni,sztem azzal nincs gond,de nem abból fog jönni a fordulás.Egyébként én elvittem 2 hónaposan Dévény terapeutához,hogy megnézze minden rendben van-e vele,és rendben volt.
2012. dec. 14. 09:28
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!azt hiszem a saját magam megnyugtatására megmutatnám szakembernek.
2012. dec. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!