Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti babátok hogyan fordul...

A ti babátok hogyan fordul hasról hátra, és mikortól? Többi lent.

Figyelt kérdés
A lányom 4,5 hónapos és megfordul hasról hátra úgy hogy a ki felsőtestét magasra emeli és a fejét hátra illetve oldalra fordítja és úgy fordul meg.Állítólag nagyon feszesek az izmai és azért tud megfordulni.Szerintetek mi a helyes megfordulás,hogyan történik?A ti babátok hogyan fordul meg?
2012. dec. 3. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
szia, az én kisfiam 5 és fél hós korában fordul meg először, úgy, hogy a kis kezeit maga alá húzta, popóját feltolta és átlökte magát..:)
2012. dec. 3. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem értek a feszes izmokhoz, de hogy AZÉRT tudna megfordulni, azt kétlem. Inkább mert erős.

A feszes izmok inkább gátolják a mozgásban, mint hogy segítenék, nem?

Amúgy harmadik gyerekem egy izompacsi, 3 hónaposan át tudott fordulni mindkét irányba. Izmai rendben vannak.

2012. dec. 3. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja és hogy hogyan, hát, Őszintén azt vettem észre, hogy a másik oldalán van, szóval nem is igazán tudom, hogy kezdte.

De átgördülni szokott, az biztos.

2012. dec. 3. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én lánykám 6 hónaposan kezdet forgolódni, de ő inkább "laposan" fordul hasról hátra. A kis kezét kicsit keresztbe nyújtja maga előtt és a fejét oldalra lehajtja, és a kezét lendíti talán...

Tehát a fejét nem feszíti vissza, felsőtestét sem nyomja ki. Bár nem tudom hogy ez jó-e vagy sem...

[link]

Nézd meg a 2. videót a fordulásokról, így csinálja...

2012. dec. 3. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Az én kislányom nem így fordul meg!!!:(((
2012. dec. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!