Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Allergia szakértők! Ez mi...

Allergia szakértők! Ez mi lehet? Kép

Figyelt kérdés

Kisfiam hasán vannak ezek a foltok. Milyen olyan dolog okoz a hason kiütést, ami ilyesmi? Nem váltottunk semmilyen új dologra: u.a. a pelus, fürdető, stb...

[link]

[link]

2012. dec. 13. 15:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

még soha nem kapott sem tejet, sem sajtot, vagy túrót, szóval semmit.

Ez a zsemle amúgy tescos zsemle volt.

E mellé evett még tejfehérje mentes sonkát is, amit eddig is.:(((

2012. dec. 13. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár TESCO-ba nem járok, esélyes hogy az ottani zsömle is szójás. Főleg ha nagyon olcsó, akkor esélyes.
2012. dec. 13. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Jólvan a fejemet nem kell leharapni, nem rosszádékból írtam.

1-es.

2012. dec. 13. 17:18
 14/18 A kérdező kommentje:
rosszadék?!
2012. dec. 13. 17:20
 15/18 A kérdező kommentje:
legközelebb megkérdezem a tescoban a péket, miben mi van....
2012. dec. 13. 17:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, tejallergiás kislány anyukája. Én lányomon ugyanilyen csalánkiütés volt, többek között így derült fény az allergiára (plusz véres széklet), 2 hónapos kora óta diétázunk (én is, mert szoptatom). És de, a vizes zsemlében lehet tej. Illetve nem közvetlenül adják hozzá, hanem a liszthez kevert lisztkezelőszer tartalmazhat tejsavót. Vannak pékségek, ahol elkérve az allergénlistát, a vizes zsemle sem szerepel tejmentesként (ilyen pl az, amelyik a CBA-ba és a Sparba szállít). Sajnos nálunk úgy kiütötte a vizes zsemle, mire erre rájöttünk, hogy én ettem, ő akkor még teljesen anyatejes volt.
2012. dec. 13. 20:28
 17/18 anonim ***** válasza:
meggy?
2012. dec. 14. 09:13
 18/18 A kérdező kommentje:

hát képzeljétek...

elvittem ma dokihoz, mert reggelre már a hátán is lettek. A doki sem tudta megmondani mitől vannak a pöttyök. Azt mondta diétáztassam.

Szóval diéta, és figyelgessem mi válthatta ki. Ennyi.

Még annyit mondott, h lehet, h a foga okozta. Na de a hátán/hasán pöttyösödést???

Meg már van 8 foga, és eddig ilyet még nem tapasztaltunk...

2012. dec. 14. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!