Allergia szakértők! Ez mi lehet? Kép
Figyelt kérdés
Kisfiam hasán vannak ezek a foltok. Milyen olyan dolog okoz a hason kiütést, ami ilyesmi? Nem váltottunk semmilyen új dologra: u.a. a pelus, fürdető, stb...
2012. dec. 13. 15:59
11/18 A kérdező kommentje:
még soha nem kapott sem tejet, sem sajtot, vagy túrót, szóval semmit.
Ez a zsemle amúgy tescos zsemle volt.
E mellé evett még tejfehérje mentes sonkát is, amit eddig is.:(((
2012. dec. 13. 17:09
12/18 anonim válasza:
Bár TESCO-ba nem járok, esélyes hogy az ottani zsömle is szójás. Főleg ha nagyon olcsó, akkor esélyes.
13/18 anonim válasza:
Jólvan a fejemet nem kell leharapni, nem rosszádékból írtam.
1-es.
14/18 A kérdező kommentje:
rosszadék?!
2012. dec. 13. 17:20
15/18 A kérdező kommentje:
legközelebb megkérdezem a tescoban a péket, miben mi van....
2012. dec. 13. 17:21
16/18 anonim válasza:
2. vagyok, tejallergiás kislány anyukája. Én lányomon ugyanilyen csalánkiütés volt, többek között így derült fény az allergiára (plusz véres széklet), 2 hónapos kora óta diétázunk (én is, mert szoptatom). És de, a vizes zsemlében lehet tej. Illetve nem közvetlenül adják hozzá, hanem a liszthez kevert lisztkezelőszer tartalmazhat tejsavót. Vannak pékségek, ahol elkérve az allergénlistát, a vizes zsemle sem szerepel tejmentesként (ilyen pl az, amelyik a CBA-ba és a Sparba szállít). Sajnos nálunk úgy kiütötte a vizes zsemle, mire erre rájöttünk, hogy én ettem, ő akkor még teljesen anyatejes volt.
18/18 A kérdező kommentje:
hát képzeljétek...
elvittem ma dokihoz, mert reggelre már a hátán is lettek. A doki sem tudta megmondani mitől vannak a pöttyök. Azt mondta diétáztassam.
Szóval diéta, és figyelgessem mi válthatta ki. Ennyi.
Még annyit mondott, h lehet, h a foga okozta. Na de a hátán/hasán pöttyösödést???
Meg már van 8 foga, és eddig ilyet még nem tapasztaltunk...
2012. dec. 14. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!