Mindenki ad tejpépet a babájának? Persze azokon kívül, akik allergia miatt nem adhatnak.
Én is adok uzsira,pedig allergiás a kisfiam.
Orvos írt fel direkt ilyen speckós vaníliás tejpépet.
Nagyon szereti és ő is ajánlotta.
ismeros anyuka nem adja mert nem szereti a lanya
en nem adtam a fiamnak
a lanyomnak muszaj, mert pepes kajabol egyenlore az egyetlen, amit megeszik (meg ket napja az oszibarack) (alma, tok, malna, krumpli, korte, es ezek bizonyos kombinacioit ki sem allhatja :(()
Én se adtam, mert sima tápszerrel fedeztem a tejalapú táplálék bevitelt.
Gyümölcsös pépet, amit én magam csináltam, azt kapott.
Néha csináltam neki tápszerből tejbegrízt (tulajdonképpen ez is tejpép), de tejpép port nem vettem neki.
7es vagyok, 4 hos bebikaja.. (en ugy tudom eper malna, kiwi stb magjat nem kaphatja, mert allergizal, gondolom kivarazsoltak belole valahogy).
nem izlett neki (almasmalna), viszont a malnas tejpepet szereti, csak azert gondoltam, hogy megprobalom..
ez az oszibarack, amit vegre hajlando enni a kisasszony cukros, inkabb kihagynam a cukros bebikajakat.
(a felsoroltakon kivul nem tudom mit adhatnek neki, valszeg ujraprobalom, amivel kezdtem (alma, tok), hatha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!