Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Allergia szakértők! Ez mi...

Allergia szakértők! Ez mi lehet? Kép

Figyelt kérdés

Kisfiam hasán vannak ezek a foltok. Milyen olyan dolog okoz a hason kiütést, ami ilyesmi? Nem váltottunk semmilyen új dologra: u.a. a pelus, fürdető, stb...

[link]

[link]

2012. dec. 13. 15:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Mosópor, öblítő?
2012. dec. 13. 16:01
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Ez csalánkiütés. Ételalleriga? Bár az általában háton és a száj környékén is megjelenik.
2012. dec. 13. 16:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Első! írta,. h EZEKET NEM VÁLTOTTAM!!!!!!
2012. dec. 13. 16:16
 4/18 A kérdező kommentje:

MÁSODIK: csalán? és az mitől? még csak 9 hónapos ....

???

2012. dec. 13. 16:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

SZerintem ez nem csalánkiütés. Hacsak nincs a csalánkiütésnek több formája, mert amire nekünk a doki azt mondta hogy csalán, az totál nem így nézett ki...

Na minden esetre nem vagyok szakártő, nem tudom sajnos.

Viszont amit tehetsz:

mutasd meg az orvosnak mihamarabb, vidd el ezeket a képeket magaddal arra az estre, hogy elmúlik, mire orvoshoz juttok és kérdezz rá.

Az ételeken én is elgondolkodnék, hogy milyen (új) dolgokat fogyasztott.

Mi jártunk így, hogy csúnya vörös foltok lettek a lányomon, le is fotóztam és rohantunk az orvoshoz, de mire odaértünk (negyed óra alatt!) már csak a képeken volt nyoma.

(Bár az egy gyógyszertől volt, amire allergiás)

2012. dec. 13. 16:25
 6/18 A kérdező kommentje:

köszi. már töröm az agyam mi lehet az új dolog.

Kisfiam amúgy tejallergia gyanús, így semmilyen tejes dolgot sem eszik. Tegnap adtam neki vizes zsemlét. Bár már korábban is adtam neki, falatkákat. Lehet abban lehet valami?

2012. dec. 13. 16:47
 7/18 anonim ***** válasza:

Akkor az lehet talán.

Nekem tejfehérje allergiás az egyik gyerekem, és neki a szája körül jönnek ilyen pöttyök. Csak nem akartam írni, nehogy megvezesselek.

5

2012. dec. 13. 16:56
 8/18 A kérdező kommentje:

nálunk is tejfehérje allergia gyanú van. De mitől jöhetett ki? Annyira figyelek mindenre!

A vizes zsemlében van valami tejes cucc?

Te mit adsz a gyerekednek zsemle/kenyér félét?

2012. dec. 13. 16:58
 9/18 A kérdező kommentje:

meg azt is kapott máskor is. Akkor nem jött ki rajta semmi. Neki csak a hasán vannak ezek a pöttyök, az arcán nem.

Kicsit érdes is. Ez tej allergia pötty lehet?

2012. dec. 13. 16:59
 10/18 anonim ***** válasza:

A vizes zsemlében nincs tej.

Viszont az enyém szójafehérjére is allergiás, és sok helyen (Pl. Auchan) szójaliszttel keverik a zsemle és kenyér tésztáját. :o(

Amúgy az enyém már 3 éves, szóval kitapasztaltuk a diétát sajnos. Elég sok mindenre oda kell figyelni, de gondolom 9 hónaposan még nem kap olyan sok mindent, ami "veszélyes lehetne".

Meg az tényleg furi, hogy a hasán van, szóval dokival nézesd meg tényleg, mert pötty és pötty között lehet különbség!

2012. dec. 13. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!