Mennyire hatékony az a fajta orrszívó, aminek ilyen gumis pumpa van a végén?
Figyelt kérdés
Nem sok kedvem van pl. hajnali 3 kor előcibálni a porszívót és felverni a házat,az elektromos meg olyan drága..7 hós kismama2009. aug. 21. 15:39
1/3 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint igen-igen csekély mértékben hatékony.Ha nem akarsz zajongani,van csapra szerelhető- a vízsugár csinálja a szükséges szívóerőt-.
2/3 anonim válasza:
Nekünk van ilyen.Szerintem egy megfázásnál,(szerencsére még nem volt ilyen)nem lenne hatékony.Én arra szoktam használni,hogy egy-két kis fikut kiszippantok vele,ha nem érem el fül piszkával.De beletelik egy kis időbe még elcsipjük.Szerintem tedd a porszivot oda ahol a bébi alszik,készitsd oda és nem kell huzogatni.
3/3 anonim válasza:
Nekünk van ilyen, meg a porszívós.
Ez a gumis semmit sem ér:(
Inkább rángasd elő a porszívót, az biztos kiszívja amit kell. Én sosem foglalkoztam azzal, hogy felveri a zaj a házat. Inkább, minthogy a baba orra telelegyen, ami le is rakódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!