Misty92 kérdése:
Tejpépet kezdjük enni! Hogy kezdjem mennyi mennyiséggel?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 13:45
1/9 anonim válasza:
te is eszed vagy csak a gyerek?
(kezdjük enni.) ?
2/9 anonim válasza:
èn pàr kanàllal kezdtem,majd kovetkezo nap egy kicsivel tobb...èn igy haladtam,kivàncsi voltam okoz e valami problèmàt nàla...de szerencsère nem :) nekem a 140ml kicsit soknak tunt elsore...
3/9 anonim válasza:
Nekem elsőre megette az adagját, igaz mi már akkor szépen haladtunk a hozzátáplálással. lehet nem kellett volna elsőre egy adagot de nekünk nem lett semmi baj szerencsére.
4/9 anonim válasza:
Enyém is elsőre megevett egy adagot. Semmi baja nem volt tőle.
5/9 anonim válasza:
akkor èn vagyok csak beszari hogy fàjni fog a hasa meg hasonlok... :)
6/9 anonim válasza:
A babának 1. nap 2-3 kiskanállal, és ezt fokozatosan emelni napról napra!
Neked pedig annyit, amennyi jólesik!
7/9 anonim válasza:
4 hónaposan csináltam 1 egész adagot és megetettem vele. Már nem emléxek mennyit evett, de amennyi jól esett! Én az elején cumisüvegbe adtam 2 hétig, a legnagyobb lyukú cumin. Aztán már kanalazva! :)
8/9 anonim válasza:
A teljes adaghoz 150 ml víz kell, én 50 ml vízzel és hozzávaló mennyiségű porral kezdtem. Meg bio tejpépet vettem a dm-ben (saját márkásat, olcsó is), az elvileg nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tejfehérjét, tartósítószert és színezéket.
9/9 anonim válasza:
7. vagyok!
Én is Bio-t vettem mint az utolsó, a Dm-eset is használtam, de én nagyrészt a Müllerbe veszem a natúr tejpépet, ami bio. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!