Eddig anyatejes baba nem fogadja el a tápszert! Tejpépet szerintek adhatok helyette?
Figyelt kérdés
Sajnos inni sem iszik normálisan, csupán 1,5 dl gyümölcslevet/nap. Mennyit kellene innia?2012. dec. 4. 20:46
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, 9 hónapos amúgy.
2012. dec. 4. 20:46
2/3 anonim válasza:
szerintem ideiglenesen adhatsz, de hosszutavon nem hiszem hogy tul jo megoldas, mert a tejpep azert eleg edes, feleslegesen sok lenne a cukorbevitel. Probaltal tobbfele tapot is?
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is ugyan így volt.Én vagy 5 féle tápszert próbáltam és sugárban köpte ki az összeset.A tejpépet viszont vígan elfogadja.Barátnőmék úgy csinálták,hogy nagyon hígra csinálták a pépet és kicsit olyan volt,mint a tápszer.És megnőttek a gyerkőcök,semmi bajuk.Ovisok már.
Egyáltalán nem kapna anyatejet már?
Azért érdemes volna tényleg minél több tápszert kipróbálnotok,hátha nektek beválik valamelyik.Ilyen korban már vannak ízesítettek is,talán azzal könnyebben megbarátkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!