Mit tehetnék a baba "fika" ellen?
Figyelt kérdés
A kisfiam 6 hetes és nem rég észre vettem ,hogy mindkét orrnyállása tele van jó nagy szárazabb hát, hogy is fogalmazzak szépen ezt nem nagyon lehet szebben mondani egyszóval fika darabokkal. Arra gondoltam, hogy lehet hogy ettől nem tud jót aludni. Hogy szedjem ki onnan? Egyáltalán szabad ilyesmit csinálni? Mert a védőnő azt mondta nem szabad a baba orrába, fülébe, nyúlkálni. Ehhez tartom magam, csak nagyon idegesít és sokat tüsszög ,lehet hogy irritálja ez a dolog.2012. dec. 4. 10:11
1/8 anonim válasza:
Szegénykém, hát persze hogy irritálja. Vegyél tengervizes oldatot, csöpögtess bele. Nem csak fújós van, hanem csöpögtetős is. Az feloldja és kitudod szívni. Amikor ujjszülött volt a fiam, nem akartam porszívózni neki még, vettem olyan orrszívót, hogy az egyik felét megszívod a csőnek a másik felén pedig a baba orrából jön aminek kell. Olyan mint a porszívós, csak épp te vagy a porszívó. Én ezzel tisztítottam az orrát minden nap.
3/8 anonim válasza:
Én csecsemő korában is porszívós orrszívóval szedtem ki a fiamnak.
4/8 anonim válasza:
7hetes a lányom neki a tejcsi megy fel az orrába de én is orrsziporszizom inkább mint arcüreggyulladása legyen
5/8 anonim válasza:
Én is napi 2-szer orrszívózom,én sem szeretném ha arcüreg vagy fülgyulladása legyen. Amúgy nagyon esélyes ,hogy ez miatt nem tud aludni,sőt ez az étkezésbe is bezavarhat.
6/8 anonim válasza:
Orrszívóval szívd ki. Hogy szívható állagú legyen csöpögtethetsz anyatejet a kicsi orrába, az fellazítja, jobb ízű mint az orrcsepp, és baktériumölő is. Az anyatejtől az is lehet, hogy magától kitusszögi.
7/8 anonim válasza:
a szárazabb fika darabok nekem nem jöttek ki orrszívóval, hiába fújtam be orrspray-vel. Amik a kijárat közelében voltak kisujjkörömmel kipiszkáltam neki. Most már 7,5 hónapos, nem igazán hagyja :)
8/8 anonim válasza:
Baba fülpucoló pálcikával szoktam kiszedni a száraz darabokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!