2 hónapos baba, súly, centi?
Sziasztok!
A Kisfiam 2 hónapos, 5700gramm és 60cm. Nem született kicsinek- 3880gramm és 52 cm.
A Ti gyereke(i)tek mekkorák voltak ennyi idősen?
Tudom, minden baba fejlődési üteme más.
De kíváncsi vagyok.
Köszönöm!
A lányom 5160g volt, és 59cm. Ő 3090-el született, tehát kb. egyformán gyarapodnak a te kicsikéddel:)
Azóta is rendületlenül hízik, most 4 és fél hónapos, 7600g:S
Remélem lassan megáll a gyarapodás, mert leszakad a derekam meg a hátam:) Nem is értem, a fiam 6 hónaposan se volt ennyi, majd fél kilót rávert a lányom, és még nincs 5 hónapos:)
Köszi a válaszod :) Megnyugodtam, kicsit aggódtam, hogy nagyon nagy :)
Persze, ez leginkább a gének kérdése :)
Anyatejes teljesen egyébként.
A lányom is anyatejes, a fiam is az volt, mégis ég és föl a két gyerek gyarapodása:)
Eleinte én is kicsit aggódtam a lányom miatt, de menet közben rájöttem, hogy nem fogok tudni egy 5 hónapost diétáztatni:D
A barátnőm lánya is ilyen volt (neki a fia is), 4 hónaposan kétszer akkora volt, mint a fiam 2 hónaposan, most egyidősek, és egyforma a súlyuk is (3 évesek). Gondolom a lányom súlya is megáll majd:D
Szia!
Kisfiam 2630grammal és 52 cm-el született.
2 hónaposan 4850 gramm volt és 59 cm. Sajnos csak nagyon rövid ideig volt anyatejes (szinte semmi, 3 napot tudtam szoptatni-azt is csak 4 alkalommal, pótlással-sajnos kórházban volt 9 napig a születése után), így tápszert kapott.
Mostmár 8 hónapos :)
Szia!
Kisfiam 2 hónaposan 6100 gramm és 63 cm volt.
Született 4070 gramm és 58 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!