Miért hízlalja szegényt?
Gyámügy. Tuti feljelenteném, szegény gyermek egészsége forog kockát (és lehet az élete is, ha majd 30 évesen kap egy infarktust a gyermekkori helytelen táplálkozás miatt)
Ha ennyire fiatal anyuka és egyedül neveli és ilyeneket csinál, akkor bizony gyámügy. Ennyi. Én biztos nem hagynám szó nélkül. Ismerősöd minden jel szerint lökött és felelőtlen, az ilyennek nem való gyerek, az ilyennek hiába is nyomtatsz ki cikkeket és próbálod jobb belátásra bírni... És a nagyszülők? A lány anyukája mit szól hozzá?
Utolsóval értek egyet. Szerintem is inkább pszichés okai lehetnek.
De ha vagytok valamilyen viszonyban, Te is elmondhatod neki, hogy nem jó amit csinál. Hátha egy tapasztalt anyukára hallgat!
Meg szerintem a gyereket sem ártana kivizsgálni, mert jó hogy ad neki minden félét, de ez a 10 kg akkor is sok.
Az enyém igazi óriásbébi volt, majdnem 5 kg-val született, fél évesen már 10 kg-volt, aztán szerencsére visszavett, pedig 6 hónapig kizárólag anyatejet kapott, és nem agyba főbe ciciztettem, szinte születésétől kezdve 4 óránként evett. Szerencsére ő makk egészséges, de a túlzott hízás hátterében rengeteg minden állhat pl cukorbetegség, pláne ha még nagy baba is volt. Minket is össze vissza vizsgáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!