Szoptatás alatt lehet enni májkrémet, kolbászt illetve füstölt sonkát, szalonnát?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt nem ettem,mivel csak füstölt,és nem főtt,most már lehet enni?Illetve a májkrémet nem ettem az A vitamin miatt,az most már mehet?2012. dec. 12. 12:22
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó a bolti majonéz tojásporból, vagy tojásléből van ami megfelelően van kezelve ahhoz, hogy ne legyen benne szalmonella... HA otthon csinálod a majonézt akkor viszont NYERS tojássárgáját használsz hozzá... ennyi a különbség! :)
12/12 anonim válasza:
a mi tyúkjaink nem tojnak szalmonellás tojást az tuti, ez bió:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!