Mit egyek szoptatás alatt, amitől több és jobb lesz a tejem?
Tartalmas tápláló ételek!
Reggeli vacsora szendvics.
Ebéd:
Spagetti, burgonya vagy rizs hússal, tökfőzelék fasirttal vagy pörkölttel, kenyérrel, töltött paprika, nokedli pörkölttel, rizses hús, tejfölös hús tésztával...
Csak óvatosan ezekkel a kajákkal. Nekem pl a milánói után volt az első nagyobb hasfájása szegénynek (a paradicsomtól). Sem paprika, sem tejtermékek - a következő nagy hasfájás túrógombóc után volt, sem fűszeres dolgok. Nekem sajnos nagyon kellett, kell figyelnem mindenre!
Amire sokan esküsznek az az alkoholmentes sör.
Én görögszénamag kapszulát szedek, mivel a szoptatósteától még jobban fájt a pocakja, így azt is elhagytam idővel.
Első vagyok, azokat írtam, amitől több lesz a tejed, az más tészta, hogy mitől fáj majd, illetve nem a babád pocakja!
Nekem még amii nagyon bejött, este egy zacskó popcorn!
Másnap reggelre 250 mi tejem lett tőle, úgy hogy éjjel szopizott a baba, és nem fájt tőle a hasa!
Barátnőmnek a nutellás palacsinta után lett sok teje!
Mindenkinek más vált be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!