Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olajat, zöldfűszereket használ...

Olajat, zöldfűszereket használtok a főzelékekbe? Milyen főzelékbe tesztek? Mikortól?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Olajat csak akkor használok, ha valamit bő zsiradékban kell sütni, vagy a salátákhoz. Minden máshoz zsírt használok, Az egészségesebb is mint az olaj, az étel is jobb ízű.

A gyerekeimnek is így főztem. Igaz, már 6 hónaposan sokszor kaptak a mienkből.

2012. dec. 12. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Minden Főzelékbe teszek olajat, vagy Margarint 6-hónapos korától!

Mindenbe teszek pici vegetát, tökhöz kaport, Paradicsomos èzelekhez bazsalikomot, husos burgonyáshoz petrezselyem zöldet.

2012. dec. 12. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
6 hósan kezdtem hozzátáplálni, kb. rá 3hétre - 1 hónapra kapott már szinte minden főzelékbe egy picike (negyed kiskanál) olajat, általában olivát. Zöldfűszereket talán 7, 7 és fél hós korától raktam a főzelék-pépekbe, természetesen még főzés ill. turmixolás előtt.
2012. dec. 12. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Olivaolajat,vagy vajat használtam a főzelékekbe 7-8 hónapos korától később kacsazsírban sütöttem neki,mind3 nagyon egészséges.Bármelyik zöldfűszert lehet használni én köményt is használtam kicsit nehezebb ételek mellé.4-5-6 hónapos korában még nem fűszereztem és csak megfőztem neki a zöldséget esetleg pici cukrot tettem bele ha nem akarta megenni vagy gyümölccsel kevertem.
2012. dec. 12. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
6 hónapos korában kezdtem én is a hozzátáplálást, és kb egy hónap múlva a zsírban oldódó vitaminok miatt egy kiskanállal tettem a főzelékébe, levesébe pl. sárgarépa, spenót, sóska, zöldbab, mángold. Bő olajban sült ételeket, csak 1 éves kor elmúltával adtam mint pl. rántott csirke vagy fánk. Zöldfűszerek közül már 6-7 hónaposan adtam a kaprot, petrezselymet, zellerlevelet, babérlevelet, később a köményt, és a majorannát.
2012. dec. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!