Ti fűszerezitek valahogy a babátok ételeit? Tesztek bele pici sót vagy esetleg zöldfűszereket? Mikortòl?
Az elején semmit.
Aztán, ahogy a hozzátáplálási táblázat is engedte, úgy kezdtem el a só és a zöldfűszerek használatát. pl. pici petrezselyem, majoranna stb.
Most már kap sót is az ételébe, persze, nem sokat.
Borsot, csípős fűszereket nem kap, szerintem még jó darabig. :)
A húslevesből szoktam neki pici főtt káposztát, falatnyi karalábét is adni, szerencsére nincs gond ezekkel sem, de nem is nagyon erőltetem a puffasztós ételeket.
Már 10 hónapos, így amiből lehet (főzelékek, zöldséges levesek) a sajátunkból veszek ki neki, de még jellemzően külön főzök neki, mert mi csípősen, fűszeresen eszünk.
9 hónapos és nagyjából 1 hónapja kezdtem el fűszerezni a dolgait, mert belekóstolt a miénkbe és azt szivesebben ette. Természetesen nem a miénkhez hasonlóan fűszerezem az övét, vagy ha a miénkből eszik teljes ízesítés előtt kiveszem az ő adagját.
Én úgy látom, hogy jobban ízlik neki az ízletesebb kaja. Anyósom már simán adja neki a bioleveskockás levest én ettől kicsit megijedtem, de azt mondta a védőnő, hogy nem baj..bár én nem használok vegetát, erről semmi jót nem hallottam állitólag babáknak sem lehet adni, de a sima leveskockát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!