Vannak itt olyan szülők akik pici lakásban nevelnek több gyereket? Többi lent.
40m2-es lakásban lakunk de csak gipszkarton falak vannak tehát hangot egyáltalán nem szigetel. Az a kérdésem, hogy ilyen körülmények között hogyan lehet több gyereket is nevelni? Mármint pl az altatást hogyan lehet megoldani, hogy ne zavarják egymást a gyerkőcök??
Kisfiam 16 hónapos és nemsoká jön a kistesó..
46nm a lakásunk, 1 háló, 1 nappali konyhával, 1 wc, 1 fürdő.
2 egyforma kihúzhatkanapé van összetolva, azon alszunk a férjemmel, a lányunkkal. Ha megszületik a pici, a kiságy is bekerül a szobába, majd ha 1 éves lesz, jön közénk:)
Majd ha 2 éves lesz a kicsi, mi megyünk a nappaliba, a háló meg lesz a gyerekeké.
Nálunk is gipszkarton falak voltak a gyerekszobák között pedig nagyobb a lakás szóval emiatt ne aggódj,nekem is ebbe nőtt bele a kicsi hogy a nagyobb állandóan zajong és fordítva, megszokta a nagyobb hogy sír a kicsi...amíg picik addig nem olyan zavaró a kis alapterület, csak aztán mikor egyre több holmijuk lesz nagyobb ágy kell, esetleg már íróasztalok (sulis gyerek) akkor már szűkös lehet.
De hát az még odébb van nektek is:)
A mi lakásunk 36 m2, összesen 1 szoba (6,5*3 m), konyha, pici előszoba, fürdőszoba, és kész. Itt élünk 3-an, nekünk hatalmas duplaágyunk van, mellette a lányom kiságya, és még egy kanapé is van (majd oda szeretném átszoktatni a lányomat). Persze, szekrény, számitógépasztal, kisasztal. Rajta vagyunk a kistesón már egy ideje, és ide is születne, mert nem tudunk másik lakást venni. Majd valamikor megöröklöm a nagyszüleim kertes házát, lehet hogy 10 év, de én nem várhatok addig (30 éves vagyok).
Én nem azon aggódok, hogyan aludta a pici baba a nagylány zsivaja mellett, hanem hogyan ne ébressze fel a pici a nagyot éjjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!