Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket tudjuk kihasználni?...

Melyiket tudjuk kihasználni? Játszószőnyeg vagy pihenőszék? Ti mit választanátok? 8hetes a babám

Figyelt kérdés

2012. dec. 10. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6. válaszoló vagyok. Elektromos hintánk is volt. A kislányom hasfájós baba "lett",egy áldásként tekintettem a hintára. Nagyon sokat segített.
2012. dec. 10. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem ugyan már jócskán nagyobbacskák ennél a gyerekeim, de én is inkább a pihenőszékre szavazok, mert azt oda teszed a lakásban ahová akarod, ellesz benne valószínűleg a lábadnál, míg te pl elmosogatsz, stb, tehát hasznos, hogy haladj a háztartással. Ja, és én az első időkben ebben is etettem őket pl a hozzátápi kezdetén, amikor még nem ültek úgy egyenesen maguktól, akkor a kagylóülésben tök kényelmesen odavettem magam elé őket a kanapéra hogy nekem is kényelmes legyen és úgy etettem őket. Praktikus volt és nagyon kihasználtuk épp ezért... enélkül nekem nehezebb lett volna az itthoni feladataimat menedzselnem.

Volt játszószőnyegünk is, de csak annyi időkre szerették, míg én is ott voltam velük, aztán mikortól kúsztak már teljesen felesleges is lett, leszámítva a leszedhető játékokat.

2012. dec. 10. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Már a sokadik ilyen kérdést olvasom, de még mindig nem értem. Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy vízhőmérőt vegyél, vagy párásítót :)

A kettő nem egymást helyettesítő dolog :) Mindkettő hasznos, különböző okokból.

2012. dec. 11. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!