Meddig kell forralni A VIZET? MIKORTÓL KAPHAT SIMA
CSAPVIZET?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 14:47
1/9 anonim válasza:
Én 9 hós koráig forraltam.
2012. dec. 9. 14:51
2/9 anonim válasza:
Sose forraltuk.
2012. dec. 9. 14:54
3/9 anonim válasza:
Kérdező, ez döntően attól függ szerintem, hogy hol laksz, ott milyen minőségű a csapvíz. Magyarországon van olyan hely is, ahol a csapvíz akár egy újszülöttnek is gond nélkül megfelel, és van olyan, ahol még a több évessel sem itatnám feltétlen rendszeresen...
A budapesti csapvíz összetétele pl. kiemelkedően jó, a legtöbb anyagból ötödét-tizedét ha tartalmazza az EU-határértékeknek...
Maximálisan az utolsónak van igaza.Ez lakóhelytől/vízminőségtől függ.Nálunk pl. annyira rossz minőségű a víz,hogy mi felnőttek is csak palackozott vizet iszunk (és nem urizálásból).Én mindig is babavizet adtam neki,azt nem kell forralni.
Ha nálatok jó minőségű a csapvíz (pl. általában nagy városokban elfogadható),akkor 8-9 hónapos korától adhatod már neki nyugodtan forralatlanul.
2012. dec. 9. 15:10
6/9 anonim válasza:
Én a 8 hónaposomnak szentkirályi vizet adok, de még ezt is forralom :) Fő a biztonság ;) Nálunk is szinte ihatatlan a csapvíz.
2012. dec. 9. 15:26
7/9 anonim válasza:
13 hónapos korától nem forralom, de ő korababa volt, kicsit eltúloztam...
2012. dec. 9. 16:46
8/9 nittababy válasza:
én kb egy hónapig forraltam a vizet!!utána szentkirályi baba vizet vettem neki azt nem kellet forralni neki!!egyébként 1 éves koráig kell neki forralni!!én meg mondom őszintén hogy kislányomnak nem adok csapvizet pedig már 21 hónapos ha meg tudom venni neki a szentkirályit akkor miért igyon csapvizet!!persze ízlések és pofonok!!
2012. dec. 9. 19:07
9/9 anonim válasza:
6 hónapos koráig forraltam, azóta csapvizet iszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!