Tasakos kaják? Mi a véleményetek?
NEm adnék gyereknek egyáltalán tasakos ételeket, még a nagyoknak se. PErsze, hogy rá van itsva sok minden , ami szép és jó, csak nem igaz. PL. az izfokozó - nem mindenet kell feltüntetni, csak néhányat, a többi csak árt, de még sincs ráirva. Ugyanez érvényes a tartósitószerekre is.
Bántani nem akarlak, ebböl a kérdésedböl is látszik, higy a gyerekedet egészségesen akarod etetni. Amit javasolnék: próbálj meg megtanulni fözni. Az interneten van sok olyan oldal és fórum, ahol egyszerüen le vannak irva receptek, és tanácsot is tudsz kérni.A carbonara egyáltalán nem nehéz: a tésztát (kb. fél kg) a szokott módon megfözöd. Egy nagyobb edényben fél cm- es kockákra vágott bacont (vagy más húsos szalonnát) kisütsz, amit kezd pirulni, leveszed a tüzröl, belekevered a kifött tésztát és ráütsz 4 -5 tojást, meg egy doboz tejföl, sóval és fekete borssal füszerezed, jól összekevered és egy picit még visszarakod a tüzre, kevergetve addig sütöd, amig a tojásos massza krémes állagú lesz.
Ha nem elég füszeres, borsot meg sót mindenki tehet még rá a tányérban.
Hidd el, nem olyan nehéz és ha elöszörre nem tökéletes, akkor máskor még tudod gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!