Szeretnétek Ti is? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nagyon jo kedvem van, boldognak érzem magam anyukaként. Lányom alszik még.
Szép Napot kivánok mindenkinek!!!!
2009. aug. 20. 05:55
1/15 anonim válasza:
Neked is szép napot, de nem derült ki számomra, hogy mi a kérdésed.
2/15 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy mindenki aki elolvassa, szusszanjon egyet- 1 pillanatig ne gondoljatok a gondokra, és legyetek boldogok!!!Gondoljatok picikétekre...ennyi a lényeg.
Bocsi, ha vkinek nem tetszik.
2009. aug. 20. 06:08
3/15 anonim válasza:
KÖszi! Kivánom neked,hogy mindig ilyen boldog anyuka légy!
4/15 anonim válasza:
Nekem is nagyon jó kedvem van, pedig két órával előbb kelt a babóm, de ma készülődök, mert holnap hajnalban indulunk az első nagy közös nyaralásra hármasban, nagyon izgulok.Ugyanilyen szép napot kívnok mindenkinek! neked meg köszi
5/15 baranyi kálmanné válasza:
Én is nagyon boldog vagyok fiam ma 17 éves.Egy szűlőnek a gyereke a mindene,és a boldogsága.
6/15 anonim válasza:
Én is boldog vagyok :) Egyszerüen csak azért, mert süt a nap, a kisfiam (20 hónapos) magában kacarászik az ágyában és nem sír :) és a kislányom pedig ugrándozik a pocakban :)
7/15 anonim válasza:
szia.Jó reggelt mindenkinek.Hát sokszor van ilyen,hogy az ember világgá kiabálná hogy mennyire boldog.Én is az vagyok.Nagyon élvezem hogy anya vagyok,és imádom a babám.ő már a 2. babám és igy még könnyebb is.Minden nap csinál valami ujjat,amiért érdemes felkelni és boldognak lenni.Problémák azok vannak,ki igy oldja meg őket,ki úgy.De mindenen hamar túl leszünk.szép napot mindenkinek.
8/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok! :-)
Én is boldog vagyok, ma elmegyünk kirándulni hármasban 5 hónapos kislányunkkal. :-)
Szép Napot kívánunk Nektek!
Puszi
9/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is szép napot kívánok Mindenkinek!!
10/15 anonim válasza:
A fiam ma 5 hónapos:)nem is kell boldogabb pillanat:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!