Hogy lehet ilyet mondani, vagy én vagyok érzékeny?
Van fenn egy kiemelt kérdésem,hogy a lányom nem tűri magán az overált,szerettem volna válaszokat kapni, erre tessék:
"adj rá overált! Ilyen butaságot, h nem tűri magán! Ha ilyenekben is a gyerek kedvét keresed, mi lesz később???
Majd megszokja! De ha nem akarod, h megfázzon, és, hogy ne egy takaróhóember legyen belőle, add rá az overált és kész!"
van 2 részes overallt is, én azt adnám rá, ha nem bírná az egybe részest :D Meg vannak már olyan kis szettek is amik tök jók (nekünk is van ilyen)! Meg bélelt nadrágot is lehet kapni szuper kabáttal :D Ma már minden van, nincs olyan hogy nincs! Csak keresni kell...!!! A fiam utálja a sapkát például, szívből gyűlöli, ezért kapucnis cuccokat veszek neki, mert azt tűri a fején.
Mindenre van megoldás! :D Sose hagytam, hogy a gyermekem ezért hisztizzen, ha egyszer nem szereti akkor nem szereti kész!
Ha majd elég nagy lesz és eltudom magyarázni neki miért jó a sapka és megérti, akkor jó, de amíg ilyen kicsi, és már csak játszásból is leveszi, addig kapucni nálunk a megoldás.
Kérdező, ne törődj senkivel, azt adj a gyermekedre amit szeretnél! Ami neked és a gyermekednek tetszik!
20 hónapos fiúcska mamája
Tény és való, hogy meg kéne tudni oldani valahogy, egyébként meg tényleg picit érzékenynek tűnsz. :)
Javaslom, próbáld meg másképp, pl. játékosan, vegye fel a kedvenc állatka is az overállt, vagy ami nálatok bejön...
Nem mondom, lehet engedni a gyereknek, ha valamit tényleg utál, de nem ilyen fontos dolgokban, hisz tényleg nagyon megfázhat, ha nem öltözik fel rendesen.
Szerintem se jó az overál, ha bírja benne a kezeit mozgatni, de a kabáttal meg nincs baja, akkor szerintem rossz a méret vagy valami, attól, hogy overál a jó méretbe kellene tudni mozogni a gyereknek...
Aki meg ilyeneket ír, azzal nem kell foglalkozni. Vagy azt se tudja mit beszél, vagy lesz egy érdekes kapcsolata a gyerekével, ami majd arról szól, hogy szarok rá, hogy neked nem jó, meg valami bajod van, fogd be a szád és kész, mert én aztán nem oldom meg a gondjaidat. Még csak arra se hivatkozzon ilyenkor az ember, hogy úgy is kicsi, mert a kicsinek se mindegy, ha valami nem jó, vagy baja van, meg ha nem úgy állsz hozzá a gyerekhez ez később se fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!