Valaki aki nem érzékeny típus, de mégis elsírta magát az tudna olyan filmet mondani?
Figyelt kérdés
eddig sose sírtam semmilyen romantikus, vagy nagyon elszomorító filmen.. mint pl. a titanic, szerelmünk lapjai, ps. i love you, marley meg én, my girl. ezeket mind láttam, és max kicsit könnyes lett a szem de semmi más. Kiállom a próbákat várom a filmeket :D
17/L
2012. nov. 1. 14:34
1/5 anonim válasza:
A romantikus filmeken én sem sírok. :-) Ami viszont meghat, az egy szülő-gyerek kapcsolatról szóló film - de én magam is szülő vagyok, így ez neked nyilván kevésbé játszik. :-) De ilyenkor sem sírok, inkább csak könnyes lesz a szemem.
2/5 anonim válasza:
3/5 HalkHogen válasza:
Hacsi
Ébredések
Az elefántember
Édesek és mostohák
4/5 HalkHogen válasza:
Nem állom meg, hogy hozzá ne tegyem még A csodatevő c. filmet Anne Bancrofttal és Patty Duke-kal.
5/5 Beregan válasza:
Hair. Már a let the sunshinenál elkezdenek potyogni a könnyeim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!