Hozzátáplálás, hogyan? 6 hónapos lesz a fiam, a védőnőm azt mondja hogy már kóstoltathatom vele az alma-, ill. őszilevet.1-2 kanállal mehet neki naponta hogy szokja az ízeket.
Figyelt kérdés
De a fiamnak nagyon ízlik, megiszik 0,5-1 dl-t is. Ez nem baj ugye? Mikor adjam neki? Délelőtt szoptatás után 1 órával jó kb?2009. aug. 19. 22:26
1/4 anonim válasza:
Válts ki vele egy szopit.Az új ételeknél azért javasolják,hogy csak 1-2 kanállal adj,mert vagy nem eszi meg a gyerek az újízű ételt,vagy hasmenése,szorulása,kiütése lehet valamelyiktől.Ha a fiad többet kér,nyugodtan adj neki,amennyit akar.
2/4 anonim válasza:
Azért fontos kóstoltatni, hogy kiderüljön, allrgiás-e a babád valamire. ezért mindig kicsivel kell kezdeni és úgy emelni az adagot. a délelőtt a legideálisabb időpont, mert azt estig megemészti. 3. alkalommal már adhatsz annyit, amennyit megeszik
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!
Akkor már a pépet is adhatom neki? Kb mennyit esznek meg a babák ilyen korban? (hány db barackot vagy almát)
2009. aug. 19. 22:45
4/4 anonim válasza:
Én is levekkel kezdtem, kb. 5 kiskanálig eljutottunk, utána kezdtem adni a pürét. Almát nem ette meg, csak a barackot. 2 hete kezdtem el adni neki, a mai napig maradt az 5 kiskanál adag, mert több nem kell neki. Fél barackot szoktam lereszelni, de abból is marad bőven. Szopi előtt próbálom adni neki, de akkor türelmetlen, inkább utána eszik belőle. Ha a babádnak ízlik, nyugodtan adjál neki többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!