Hany ml-ig kell novelni az alma illetve az oszilevet a hozzataplalas elejen? Vagy 2kanallal novelem 2hetig naponta? Az vegul is hany alma illetve oszibarack leve?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 11:15
1/8 anonim válasza:
Őszinte leszek,én sosem számolgattam egyik gyereknél sem.Első nap megkóstoltattam,az első gyereknek piros foltok lettek a szeme alatt,ezért hanyagoltam egy ideig.A második gyereknél első nap megkóstoltattam,tetszett neki az íz,hasa nem fájt,másnap többet kapott,aztán amennyi jólesett neki.Sokat nem evett,láttam ha elég.
2/8 anonim válasza:
Hozzátápláláskor nem csak a gyümölcs levét kaphatja a baba. Az első (esetleg második) napon kapja a levét, utána mehet a gyümölcshús is. Természetesen csak akkor, ha a leve nem okozott allergiás reakciót.
3/8 anonim válasza:
Én se számolgattam ennyire. 3,5 hónaposan kezdtük alma levével, 2 napig kapta csak a levét, először néhány kanállal, másnap már többet. Aztán harmadnap reszelt alma jött, az is ment 2-3 napig, aztán barack, de ott már nem volt előbb lé, onnantól már ment pürésítve, majd vegyesen a kettő. Most lett tegnap 4 hónapos, alma és barack már ízlik neki, főleg a barackot szereti, és ma kóstolt párolt répát, az most megint néhány nap, majd megpróbálkozunk a krumplival is.
4/8 anonim válasza:
2 hétig? ne kínozd, 3-4 nap!
első nap 2 kanál, 2. nap 4 kanál, 3. nap amennyit kér.
de inkább pépet mint levet, az almalevet az a hozzátáplálás előtt kóstoltatásnak szokták csak adni, hogy lássák, elfogadja-e, érett-e rá az emésztőrendszere, stb
5/8 anonim válasza:
nekem az vált be, hogy 1.nap 1 kanál, 2.nap 2 kanál, 3.nap több. ez almából 1 alma, ősziből 1, sárgabarackból, szilvából 4-5, körtéből 2db.
majd a babád jelzi, mennyit kér.
6/8 A kérdező kommentje:
Valaki azt ajanlotta hogy 2het.Babam 5honapos.Lehet azert?
2011. aug. 23. 12:19
7/8 anonim válasza:
hát figyelj, számolj, hogy ha 2 hétig adsz egy ízt akkor mikor tudod változatosan és táplálóan etetni. 1 éves korában? heti 2 új ízt lehet bevezetni és egyébként nem is igen szokták szeretni a babák 2 hétig ugyan azt enni. az almalé meg már csak azért sem jó ötlet mert az innivaló, hozzászokik aztán próbálhatod vízzel itatni :/
8/8 anonim válasza:
én 4 hósan 3-4 napig kóstoltattam egy gyümölcsöt, ebből 1. nap 1 kiskanál levet, második nap 2-3 kiskanál gyümölcshúst, utánaannyit, amennyit evett. Ha teljesen normális, nem beteg, egészséges, nem koraszülött (tehát semmi olyasmi, amiért jobban kellene rá vigyázni) babád van, nincs értelme hetekig kóstoltatni. Ha allergiás, az 1-2 nap alatt kijön rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!