Miért kell ennyire eroltetni ezt a szoptatás kérdést, ha 'láthatoan' nem elegendo/megfelelo a babának?
2. vagyok
valószínűleg az én kérdésemből merítette a kérdező az ötletet/elméletét.
Nem hinném,hogy kevés a tejem, mint írtam 3850-nel született és most 6010 gr. Ez ne kevsé tejre utal. 3-4 napja megy az ébredezés, és többszöri cicikérés. Már többször is átalduta az éjszakát, ezért is nem értem mi történt. ÉS bocsánat,hogy egy odlalon aminek ez a funkciója, kérdezősködni merek
Tudod a magyar ember olyan hogy kritizálja a másikat. Nem fogadjuk el hogy a másik ember más, és dolgokat nem úgy lát mint mi. Ha szoptatjuk a gyerekünket kritizáljuk a tápszereseket meg állítjuk hogy JOBB az anyatej. Ha tápszeres a gyerekünk, röhögjük azt aki 2 óránként küszködik a gyerekével.
Tartsuk már tiszteletben a másikat!Nem kell mindig a kritika!
Üdv: 2 tápszeren felnőtt gyerek anyukája.
Mert ha pótol még kevesebb lesz a teje.Ennyi.
Sokkal egyszerűbb lenne az első perctől a tápszer ,mert benyomod a szájába a cumit és kész.Otthagyhatod a nagyira mehetsz vissza dolgozni...
De megéri dolgozni a szoptatáson.Aki szoptatott valaha az tudja.
Köszönöm szépen hatos válaszoló!!
Nincs még eléggé lelkifurdalásom amiért nem tudtam, csak 2 hónapig szoptatni és az is egy rémálom volt. A fiam egyszerűen NEM AKART szopni, bárhogy próbálkoztam. Éjjel ha nem keltem volna fel hozzá, akkor átalussza evés nélkül az éjszakát. Ha próbáltam adni a cicit a szájába üvöltött és ha 2 másodpercen belül nem jött akkor is üvöltött és nem kérte többet. Ittam tejserkentőt, fejtem, pihentem, mégsem lett jobb. Igen, lehet szar anya vagyok és nem küzdöttem eléggé, de valahogy egyedülálló anyaként többre tartottam egy idő után azt, hogy ne maradjon éhes és hogy ne legyek egy teljes idegroncs. Ezért fájó szívvel, de tápszerre váltottunk. Ez van, ilyen fos anya vagyok, fos döntésekkel.
Elenyésző azok száma, akik MINDENT megtettek, mégsem sikerült. Széles a tárháza a lehetőségeknek, a teától a tanácsadóig, sok minden.
Az esetek nagy részében könnyebb áttérni a tápszerre, nagyon sok okból:
más is etetheti
látják, mennyit evett a baba
feleslegesnek érzik a nyűglődést, mint ahogy itt fentebb egyik válaszoló jópár válaszában ezeket írja: utáltam, utálta a fiam, stb. Ez nem tesz jót a szoptatásnak.
Én mindhárom gyereket sokáig szoptattam, de egyáltalán nem érdekel, más mit csinál. Ha tápszert ad, tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!