Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez utalhat valamil...

Szerintetek ez utalhat valamilyen betegségre? Többi lent!

Figyelt kérdés
Barátnőm 7 hetes kisfia itt volt ma nálunk délután 3-tól 7-ig,közben megevett 4-szer kb 150ml tápszert.Barátnőm azt mondja hogy születésétől fogva ilyen sokat eszik,tehát nem fejlődési ugrás.Éjszaka is max 1,5 órát alszik és megint bevág vagy 150 ml tápit.20 perceket aludt,majd ébredt mert éhes volt.Szerintetek mi lehet a háttérben?Már arra gondoltam lehet cukorbeteg,de nem mertem neki megemlíteni.
2012. dec. 5. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát...orvos nem vagyok,de szerintem nem normális óránként enni,főleg nem egy tápszeres babának.Mindenki azt mondja a tápszer laktatóbb,ezért sokszor a tápszeres babák z elejétől átalusszák az éjszakát.

Tényleg nem értek hozzá,nekünk szerencsére nem kell,de lehet nem tápláló neki és váltani kéne.Én barátnőd helyében beszélnék gyerekorvossal.

2012. dec. 5. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Tudod nekem az sántít a sztoriban, hogy a tápszer elkészítése, a pelenkázás, etetés, büfiztetés minimum fél órát igénybe vesz, de inkább többet. Ha ezt a barátnőd nappal óránként, éjszaka másfél óránként megcsinálná, akkor nemigen menne hozzátok barátnőzni, hanem zombi lenne. Szerintem a barátnőd túloz.
2012. dec. 5. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig éhes amikor sír egy baba, főleg egy 7 hetes. Egyszerűen nem kell megetetni, mert 1. a tápszer laktatóbb 2. a túletetéstől is lehet hasfájása amiért sír! és nem éhes éppen 3. annyira kitágítja a gyomrát, hogy öröm lesz nézni a fél éves 10 kilós gyereket 4. nálunk 3 hónaposan evett meg a fiam 150 ml tápszert 5. már át kellett volna állnia az 5-6szori étkezésre.

Szerencsétlen gyerek nem cukorbeteg csak egyszerűen hülye az anyja (sajnos nem tudok rá mást mondani). Nem normális az aki kb. 15ször eteti meg a gyerekét egy nap!!!

2012. dec. 5. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Te jó ég... szegény gyerek...:P Egy ennyi idős gyerek nem csak azért sírhat mert éhes... de megeszi, mert ha cumisüveget dugnak a szájába az kiváltja a szopóreflexet és a cumizás megnyugtatja. HA még nem is cukorbeteg, jó úton jár az anyukája, hogy azzá tegye a babáját! :(
2012. dec. 5. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
15x150 ml-t... Utolsoval teljesen egyett ertek. Az en fiam 4 hos lesz lassan, 3 hosan kezdett el 150-mlt enni, 4(!!!) orankent. 7 hetesen meg 90 korul evett, 3 orankent. Es allandoan sirt, megallas nelkul es nem az ehsegtol... a hasfajastol, de felismertem es nem zabaltattam allandoan. De kulonben akinek egy csoppnyi esze is van, az rajon h 150 ml orankent... Tehat a szulonek tudatosulnia kellene h nem ker ennyit enni egy 7hetes!
2012. dec. 5. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Én adtam neki egy bontatlan cumit,a kisfiamnak vettem,de végül egy másik márka vált be.szóval beletettem a szájába,szívta vagy 5 percig és szépen elaludt.erre ő mondta hogy nem akarja rászoktatni,és nem viszi el a cumit.az 5 hónapos kisfiam 5-ször eszik egy nap,ráadásul anyatejes,akik ugye nem bírják ilyen sokáig.na mind1!köszi a válaszokat,hát remélem nem lesz baja a babájának.
2012. dec. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!