Anyukák! Őszintén, ti élnétek ezzel a lehetőséggel lelkiismeretfurdalás nélkül és ami a fő ki is tudnátok kapcsolódni egy kicsit?
Férjem nyert a munkahelyén egy 50000 Ft értékű 3nap2 éjszakai Wellnes-hétvégét januárba.
Akkor lesz a fiúnk 14 hós.
Volna is kire hagyni mivel az édesanyám minden év decemberében velünk van (édesapám,testvérem meghalt),meg már 10 hósan is vigyázott az unokájára egy 7végét,imádják egymást.
Igazság szerint máskülönben nem jutnánk el ilyen helyre mert anyagilag ez nem fér bele nekünk,így még sosem voltunk ilyen 7végén és a férjem nagyon szeretne egy kicsit kettesbe lenni velem pihenni,kikapcsolódni.
De én úgy félek,hogy nem tudnék kikapcsolódni rendesen,pedig nagyon szeretnék elmenni...
Ti hogy döntenétek?
én nem is értem mi a gond, hiszen már máskor is rábíztad egy hétvégére, ez is egy hétvége lesz, ennyi!
jó pihenést! :)
Nehogy elmenj!Add nekem inkább a nyereményt...3 gyerekes
JÓ PIHENÉST!
Ne hagyd ki!
Ennyi idős volt a lànyom mikor először voltunk több napot nèlküle, semmi gond nem volt. Nekünk kicsit furcsa volt nèlküle, de nem volt lelkiismeret furdalàsunk. Nagyon jòl èreztük magunkat. Ès a kicsi is a nagyival. Azòta többször voltunk nèlküle kiruccanni. Soha seymmi gond nem volt. :)
Most màr 2 gyerkőcünk van, most megyünk megint ünnepek utàn wellness hètvègèzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!